Gladskin acne producten

Bye bye acne met Gladskin

Sinds mijn dochters aan het puberen zijn, en ik in mijn midlfe zit, kampen we met acne. De meiden in de vorm van jeugd puistjes, en ik puistjes als gevolg van de midlfe hormonen.  er groeit zelfs haar uit mijn gezicht.. Hellup..  Dit maakt zowel mijn dochter als mijzelf erg onzeker.   Hoe zeggen wij Bye bye acne ? Met Gladskin! Hoe? Wij testte samen met stappen plan van Gladskin  om deze vervelende acne eens en voor altijd aan te pakken.  Want wie zit er nou te wachten op acne, en pukkeltjes ? NOBODY. wij zeggen Bye bye acne met Gladskin.

jeugd acne, puistjes

huid met acne

Gladskin acne producten

gladskin acne producten

3 stappen.

Van Gladskin ontvingen Nikki en ik beiden een fijn pakketje met de producten die onze acne gaan laten verdwijnen.  Dit is natuurlijk geen tovermiddel wat in een dag werkt. Samen gaan we beginnen met deze drie stappen elke ochtend en elke avond, Te beginnen met een heerlijke gel to milk facewash en een  make up remover , en een acne gel om de pukkeltjes me te bestrijden, deze gel kan je het beste gekoeld bewaren.  En zo beginnen wij onze anti pukkel journey samen met gladskin.  Zelf voeg ik daar nog mijn reguliere dag  crerme en serum aan toe, want met mijn ouder wordende huid heb ik niet genoeg aan alleen een acne gel. Dus zeg maar Bye bye acne met Gladskin. Hoe zal het gaan?

Gladskin Acne producten

product foto Gladskin

Hoe werkt het?

 Gladskin pakt alleen de slechte huid bacterien aan en laat de goede in tact.  deze goede bacterien heb je nodig, deze dragen bij aan een gezonde huid. Deze moeten dus met rust gelaten worden, en zo hoef je  niet meer constant bezig te zijn met je huid. De producten bevatten geen alcohol, benzoyl peroxide, parfum en salicylzuur. en is dus vriendelijk voor de huid. Deze verminderd puistjes en irritatie en spaart het microbioom. Bye bye acne met Gladskin, welkom gezonde gladde huid. En daar doen we het voor, toch?

Gladskin moeder dochter

Portret moeder dochter acne producten

Resultaat.

Wij zijn trouw de producten gaan gebruiken, en na anderhalve week zagen we al aardige verbetering. Momenteel komen de puistjes alleen terug rond de menstruatie en zijn onze huidjes vrijwel acne vrij.  Je moet het wel elke dag herhalen en de gel gebruiken. Maar wij gebruiken deze  nu alleen nog als we voelen dat het opkomt. Hier gaan we zeker een reserve flesje van bestellen voor in de koelkast.  deze producten hebben voor ons beiden enorm goed gewerkt. Ik zou het iedereen die kampt met acne of een kind heeft die last heeft van acne dit zeker aanraden, Op een veilige , huid vriendelijke manier gedag zeggen tegen een onzuivere huid. Bye bye acne met Gladskin. Zie hier mijn na foto, mijn huid is flris, straalt en heeft op het moment geen enkele vorm van acne.  Zeker een aanrader deze producten, ze  zijn zuinig in gebruik, en bevallen ons super goed.  Mijn dochter heeft momenteel ook alleen nog last rond haar menstruatie.  Wij blijven happy customers.

 

Gladskin anti acne result

gladskin anti acne resultaat foto

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.