claudia
About me

Hi! Mijn naam is Claudia.

Mijn naam is Claudia, mama van Nikki 2006 en Julia 2007, twee heerlijke pubermeiden, en getrouwd en vanaf 2001 samen met Poldi, the love of my life. Samen zijn wij een chaotisch pipi langkous gezin, waar de wasmachine en vaatwasser overuren maken. Wij koken graag en door al het koken en onze oudste puber heeft er een sport van gemaakt zich elk uur om te kleden in andere creaties.

Hier in casa de Claudia is altijd iedereen welkom en kan mee eten. Bijna dagelijks zitten er een berg vriendjes en vriendinnen van de kids in huis en staat de oprit vol fietsen.

Ben fotograaf en model van beroep, daarnaast coach ik vrouwen en mama’s om na bvb een zwangerschap weer lekker in hun vel te zitten en een positief zelfbeeld te krijgen. De focus ligt hierbij op een sportieve en gezonde levensstijl.

Als ervaringsdeskundige en met mijn pedagogische opleidingsachtergrond kan ik me goed inleven in mama’s en vrouwen met ptss en vrouwen die na het krijgen van kinderen van de roze wolk afgedonderd zijn en die een depressie of burn out hebben gehad.

Samen met mijn gezin hebben we al veel mee gemaakt, hele hoge ups en hele lage downs, thats life… Mijn man is bijna een jaar uit de roulatie geweest door ziekte, waarna ik ook een burnout kreeg. Ik ben toen veel gaan hardlopen om mijn koppie leeg te maken. Hierdoor viel ik echter te veel af, wat ook niet de bedoeling was.

Op een dag besloot ik het roer flink om te gooien. Soms moet je een paar keer keihard op je bek gaan om je mindset en lifestyle te veranderen. Vanaf dat moment ben ik goed voor mijzelf gaan zorgen. Als het goed gaat met mij, gaat het goed met mijn geliefden. Ik ben niet alleen meer gaan bewegen MAAR uiteindelijk echt voor de kracht training gegaan. Dit was een juiste beslissing, want hierdoor kwam ik weer op een gezond gewicht. Ik begon me weer fit en energiek te voelen. Op mijn chagrijnige bui dagen na dan, give me chocolade and leave me alone!!! Maar daar herkent elke vrouw zich wel in denk ik.

Op een gegeven moment ben ik begonnen met mijn sport activiteiten op insta te plaatsen en na een tijdje heb ik mijn account omgedoopt tot beafitmom.nl Hier post ik dagelijks dingen over waar ik mee bezig ben.

Deze site maak ik samen met andere mama’s die elk op hun eigen manier een positieve, fitte en healthy lifestyle hebben en die mij inspireren. Samen willen we jou inspireren en dit op allerlei vlakken, want being fit comes in any shape and size. Het gaat er om hoe jij je fit kan voelen en happy en healthy kan zijn Hieronder valt ook lekker eten, fashion, leuke uitjes, en beauty en hebbedingetjes onder vinden wij. We love all of that, welke vrouw niet?

So sit back, grab a coffee of een lekkere gin tonic, glas of fles wine , and check us out.

 

Veel liefs, Claudia

 

Feel free to contact me , met vragen, of suggesties. We are all in this together, en hoor graag van jou.