Fotoshoots

Hi! Leuk dat je een kijkje neemt bij mijn fotografie. Fotografie is mijn passie en ik denk als ik op plekken ben of mensen observeer altijd in de plaatjes die ik zou willen maken, dat zit hem in de kleine dingen, details, een uitdrukking of bijzondere blik die ik opvang van iemand..iedereen is bijzonder en kan een mooi beeld opleveren.

 

Dit is een selectie van beelden die ik dit jaar heb mogen maken van stuk voor stuk unieke prachtige mensen. Naast volwassenen fotografeer ik ook vaak en graag kids.
Alle foto’s maak ik met alleen daglicht en op diverse locaties, thuis, in de natuur, oude fabriek, you name it…

 

Mijn passie voor fotografie is begonnen toen mijn kinderen klein waren. Ik had een blog page over kids fashion en daarvoor wilde ik graag mooie sprekende foto’s. Door middel van van de fotografie die ik deed voor mijn blog werd ik regelmatig benaderd door mensen die mij volgden om een shoot te laten maken door mij en daarna volgden ook diverse kleding merken. Dit alles vind ik super leuk om te doen. Op deze pagina alleen voorbeelden van particulieren. Een page met voorbeelden van kids shoots is ook binnenkort te bekijken.

 

 

Shoot boeken of meer info? Stuur mij een bericht.

 

Groetjes, Claudia