Opgeladen het nieuwe jaar in met een nieuwe yoga routine

 

We zeggen het allemaal: Dit jaar ga ik het echt rustiger aan doen en meer tijd nemen voor mezelf. Vervolgens worden we op de eerste dag al weer meegenomen in de drukte op werk, laten we ons beïnvloeden door anderen en schiet de yoga of meditatie sessie er weer bij in. 

 

Stop hier even…

 

Want wat ga jij dit jaar doen om dit goede voornemen écht vol te houden? Wij geven je enkele tips om te zorgen dat het stukje zelfzorg er dit jaar eens niet bij in schiet. 

Plannen

En nee… hierbij heb ik het niet over je werkdeadlines, playdates van de kinderen of de afspraak om de hond naar de trimsalon te brengen. Ik heb het over tijd voor jezelf maken. Als je je yogasessie niet inplant in je dag zal het ongetwijfeld weer op prioriteit nummer honderd komen. Vandaar is het belangrijk dit op te nemen in je agenda en deze net zo belangrijk te maken als alle andere afspraken. 

Zoek hulp bij anderen

Anderen kunnen net die stok achter de deur bieden om jou goede voornemen vol te houden. Je hoeft het niet alleen te doen. Zoek samen met een vriend of vriendin een yogastudio op in de buurt of plan een yogasessie in het park. Dit is ook nog eens gezelliger dan alleen te gaan.

Beloon jezelf 

Streng zijn alleen helpt je niet je doelen te bereiken. Je moet immers ook lief zijn voor jezelf. Beloon jezelf dat ook regelmatig. Verwen jezelf met een nieuwe yogamat zodat je nog meer uitziet naar de volgende sessie. Bespaar niet op kwaliteit en kies voor een gerenommeerd merk als een Liforme, Ecoyogi of Manduka yogamat

Geeft niet te snel op 

Blue Monday is inmiddels achter de rug. Wellicht zijn enkele yogasessies er al bij in geschoten bij jou. Een mislukte poging hoeft succes niet in de weg te zitten. Dus raap jezelf bij elkaar en veroordeel jezelf vooral niet. Zo maak jij van 2024 een top jaar… je hebt het immers zelf in de hand. 

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.