LAYZIN Collageen Complex

Hoogwaardig Verisol Collageen van LAYZIN

Wist jij dat de natuurlijke collageen aanmaak al vanaf je 25e begint te dalen? Dit belangrijke eiwit is de bouwsteen voor de soepel- en stevigheid van jouw huid en komt in elk lichaam voor. Helaas neemt de aanmaak van deze bouwsteen dus af naarmate we ouder worden, en ook externe factoren zoals UV-straling, roken of luchtvervuiling helpen een handje om jouw collageen sneller af te breken. Tel daar de effecten van stress, te weinig nachtrust en ongezonde voeding bij op. Het resultaat? Fijne lijntjes en rimpeltjes worden zichtbaar, je huid wordt slapper en je haren en nagels worden zwakker.

LAYZIN Collageen Complex

Op deze effecten zit natuurlijk niemand te wachten. Je kan hier wat aan doen! LAYZIN ontwikkelde een hoogwaardig collageencomplex met hyaluronzuur en vitamine C om het collageengehalte in jouw lichaam effectief aan te vullen. Vegan collageen bestaat niet, je zal dus altijd een dierlijke vorm van collageen in moeten nemen. LAYZIN heeft gekozen voor een Verisol collageen afkomstig van grasgevoerde runderen. Omdat dit collageenpoeder gehydroliseerd is, wordt het nog beter door jouw lichaam opgenomen. Verder is dit complex aangevuld met hyaluronzuur en vitamine C. 

Waarom Hyaluronzuur? 

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid aanwezig is en daar helpt met het vasthouden van vocht. Het speelt dus een cruciale rol bij het behouden van die mooie, gehydrateerde en soepele huid. De hoeveelheid hyaluronzuur in je lichaam neemt net als collageen naarmate je ouder wordt af. Hierdoor wordt je huid droger en minder elastisch. Kortom, ook dit wil je graag op peil houden. 

Vitamine C en collageenproductie

Vitamine C is noodzakelijk voor de productie van collageen in het lichaam. Door de toevoeging van vitamine C zorgt het Layzin Collageen Complex ervoor dat je eigen collageenproductie wordt ondersteund. Daarbij is deze vitamine een krachtige antioxidant die het lichaam helpt om oxidatieve stress te verminderen. Zo beschermt vitamine C jouw huid van binnenuit tegen de schadelijke invloeden van buitenaf, zoals schade door UV-straling. (pigmentvlekken, oude huid)

  
Optimale resultaten behalen?
Dat doe je door dagelijkse inname van één sachet LAYZIN Collageen Complex. In een sachet zit maar liefst 5000 mg collageen, 100 mg hyaluronzuur en 200 mg vitamine C. Hiermee zet  je een fantastische stap in de richting van een stralende huid, haren en nagels. De sachets zijn makkelijk mee te nemen, dus superhandig voor onderweg of mee naar het werk. En innemen is heel makkelijk, gewoon mixen met koffie/thee, sapjes, yoghurt, smoothie etc. 

Met korting proberen?

Dat kan! Speciaal voor de Be A Fit Mom volgers geeft LAYZIN een korting van 10% op alle collageen. Gebruik de code BAFM24 bij het afrekenen en je korting wordt automatisch verrekend.
www.layzinskin.com

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.