boreal peper molen

PEUGEOT LANCEERT DE NIEUWE STIJLVOLLE BOREAL MOLEN

PEUGEOT LANCEERT DE NIEUWE STIJLVOLLE BOREAL MOLEN

Terug naar de essentie

Peugeot presenteert Boreal, een nieuwe collectie tijdloze en met de hand gemaakte pepermolens. Het tijdloze en minimalistische ontwerp is geïnspireerd op Scandinavisch design. Alle Boreal molens zijn gemaakt van beukenhout, afgewerkt met lak en in 7 rustige pastelkleuren verkrijgbaar. Elke molen is zorgvuldig en functioneel ontworpen en ligt prettig in de hand. Ze zijn voorzien van het unieke Peugeot maalwerk, waarmee de grofheid van de korrel eenvoudig ingesteld kan worden. Deze inspirerende collectie combineert op subtiele wijze design, precisie en een prachtige combinatie van kleuren en houtnerven.
 

Terug naar de essentie en natuurlijke inspiratie

Het ontwerp van de Boreal molen is bewust sober gehouden. Beukenhout, dat een warme uitstraling heeft, gaat goed samen met pasteltinten. Het typisch minimalistisch Scandinavische ontwerp past perfect in moderne interieurs. De heldere kleuren verwijzen naar de flora en fauna van onze natuur, terug naar de essentie. Alle 7 kleuren zijn goed te combineren met elkaar, waarmee iedereen een peper- en zoutmolen naar eigen wens kan samenstellen. Met de Boreal molens is het heel gemakkelijk om stijl en een vleugje kleur toe te voegen aan de keuken of eettafel. Het maalwerk is gemaakt uit gehard en gesmeed staal, waarmee met het dopje bovenop gemakkelijk de maalgraad aangepast wordt voor heerlijk versgemalen peper en zout.

 

Kwaliteit en duurzaamheid gaan hand in hand

Alle Boreal molens worden in Frankrijk zorgvuldig met de hand gemaakt van beukenhout van topkwaliteit uit de Franse bossen. Peugeot houdt bij het ontwerp en de productie zo veel mogelijk rekening met duurzaamheid. Het hout dat gebruikt wordt is voorzien van het PEFC CERTIFIED FORESTS-label. De verven en vernissen zijn op waterbasis en bieden een langdurige bescherming van het hout, ook bij dagelijks gebruik. Het hart van de molen bestaat uit het maalwerk, waarop een levenslange garantie zit. De Boreal molen is een keukenvriend voor het leven.

De Boreal molens zijn in 7 kleuren verkrijgbaar voor € 44,90 per stuk.

 

Over Peugeot Saveurs

Al meer dan 210 jaar creëert, ontwerpt, ontwikkelt en produceert Peugeot Saveurs de onbetwistbare referentie op vlak van peper-, zout- en koffiemolens. Dankzij de jarenlange ervaring met smaken heeft Peugeot Saveurs zijn expertise inmiddels uitgebreid naar kruidenmolens, keramische ovenschotels, degustatieglazen en wijnaccessoires. Elk Peugeot Saveurs product wordt gekenmerkt door de unieke stempel van dit gerenommeerd Frans familiebedrijf en staat symbool voor uitzonderlijke smaakinstrumenten.

 
Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.