notino spa moment

De beste verzorgingsproducten voor jouw huidtype?

We willen allemaal graag een stralende mooie huid. Maar hoe kan je die krijgen? Hoe kies je de beste verzorgingsproducten voor jouw huidtype? Dat is soms best nog lastig in een oerwoud vol met duizenden beautyproducten waar je uit kan kiezen. Je ziet de mooiste verpakkingen en de meest uiteenlopende producten in allerlei prijsklassen. Zie jij ook door de bomen het bos niet meer in beautyland en ben jij ook op zoek naar de beste verzorgingsproducten voor jouw huidtype? Ik vertel je meer over hoe je daar een juiste keuze in kan maken.

notino black fridaypayot notino

Ken je huidtype.

Je kiest je verzorging op basis van je huidtype. je kan het beste een keuze maken op basis van je huidtype en je huid conditie. Welke huid types zijn er? 

Voor elk huidtype zijn er geschikte en specifieke producten om deze te laten stralen en in  de beste conditie te brengen. De juiste producten kiezen is hierbij dus heel belangrijk.  Zo is het gebruik van een hele vette dikke rijke creme weer totaal niet geschikt voor een vette huid, en heeft mijn vochtarme droge huid weer niet genoeg aan een verzorgende matterende fluide. Believe me , zelf ook veel producten geprobeerd. Ik doe dat nog steeds. Vind nog vaak nieuwe pareltjes in huid verzorging, maar ook regelmatig missers. Huid verzorging is heel persoonlijk, iedere huid is anders. Wat voor mij  top werkt, kan bij jou de plank volledig mis slaan. De verschillende huid types die er zijn: 

 

  • normale huid
  • droge huid
  • gevoelige huid
  • gemengde huid
  • vette huid
  • problematische huid

notinonotino skincarenotino skincare

Perfect Match.

Hoe vind je tussen  de producten die voor jouw huidtype geschikt zijn jouw match? Welke creme past het beste bij jouw huid? Het is vaak handig om producten die je aanschaft een tijdje de kans tegen om te werken. Sommige werkzame stoffen hebben tijd nodig. Je huid moet er aan wennen . Soms past iets net niet bij jou.  Ondanks dat het voor jouw huidtype is. Of kan je een sterke reactie krijgen waar door je huid eerst slechter wordt. Lastige dingen, maar de zoektocht brengt jou uiteindelijk bij een passend product. En dan zal jouw huid ook stralen, en een frisse glow hebben.

 Favorieten.

Na een tijdje merk je welke producten tot jouw favorieten behoren. Zo  kan je van daar uit een aantal producten bij elkaar verzamelen. Et voila, de voor jouw perfecte persoonlijke  skincare routine. Het hoeft niet allemaal van een merk te zijn, soms heb je toch liever een product van een ander merk.  Vroeger dacht ik altijd dat je van een merk eigenlijk alle producten zou moeten hebben.  Heb vaker geinvesteerd in hele product lijnen. Weet nu dat dat niet nodig is. Mixen  is helemaal prima, zo ben ik bijvoorbeeld echt fan van de cremes van Cerave.

notino skincarehuid verzorgingnotino black friday

Zelf snuffel ik vaak op de site van Notino, daar hebben ze altijd veel mooie aanbiedingen, komende week hebben ze een zomerse black Friday week, met super mooie aanbiedingen, van 20 juli tm 26 juli hebben e extra mooie aanbiedingen. Loont zeker de  moeite om even een kijkje te nemen via deze link van Notino om te shoppen, ga hier naar de black Friday. 

 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.