Redenen om fan te zijn van Air up .

De air up. Een hype die ik ontdekte via mijn teens. Ineens was de air up overal en moest je deze zeker hebben. Waarom? Je kan toch ook gewoon een glas kraanwater drinken of een flesje water mee nemen? In de zomer vind ik het altijd makkelijker om meer te drinken dan in de winter. Al is een kopje thee ook heerlijk. Sinds ik de air up in huis heb is het in de winter ook een stuk makkelijker om genoeg te drinken.

Genoeg hydrateren.

Om genoeg water binnen te krijgen moet je elke dag minimaal 1.5 liter drinken. Dat lijkt soms makkelijker dan het is. Want heb jij wel eens bijgehouden of je echt genoeg drinkt ? Je kan natuurlijk een grote fles water naast je neerzetten of mee nemen. Maar voor veel mensen is de smaak van water gewoon best saai.hoe los je dit op zonder dat je allemaal suikerhoudende drankjes tot je neemt ? Met de air up is dit probleem opgelost. Hoe ?

Air up solution

Met de air up drink je zintuigelijk een smaakje . Hoe werkt het ?

Je hackt je zintuigen door een geur die de pod die je plaatst op je air up aan je geeft. Zo drink ik graag watermeloen. Ik vind die smaak heerlijk. Dmv een air up pod met die sensatie denkt mijn brein dat ik die smaak drink uit mijn air up fles . Zo drink ik elke dag genoeg water en kan ik lekker afwisselen met smaken.

Air up pods

De pods zijn verkrijgbaar in een heleboel lekkere smaken en zorgen ervoor dat je air up je niet gaat vervelen. En daarnaast zorgt het ervoor dat je meer gaat drinken. Wel zo goed voor je gezondheid dus .

Waar wacht je nog op ?

Je bestelt jouw air up fles en pods hier

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.