corona Ramp of zegen.

Teatox, werkt dat nou echt?

Een teatox? Wat doet dat en werkt dat om af te vallen? de een zegt dat het onzin is en een verkoop praatje, de ander zweert erbij en zegt kilo’s kwijt te raken..  Ik testte het fresh teatox 30 dagen pakket van detox shop. Vorig jaar heb ik dit pakket al eens gebruikt, maar dan zonder de fatburner. Het is natuurlijk geen wondermiddel maar ik voelde me heel toen erg goed en fit. Geen wondermiddel om af te vallen, maar wel fijn om je lijf een oppepper te geven. Vorig jaar deed ik het ter ondersteuning van een voeding en fitness programma wat ik gevolgd heb. Dit jaar volg ik mijn eigen plan en gebruik ik het wederom ter ondersteuning, en nu met de nieuwe fatburner.

 

 

 

 

De thee in de ochtend en in de avond is als een gewoonte, gewoon ipv je andere warme drank nemen, en de smaak is super.. dus een lekker kopje thee..De fatburner heb ik nog niet eerder gebruikt, en dit was dus nieuw.

heb ooit voor een shoot prep een hele sterke fatburner gebruikt om na de kerst snel een aantal kilo af te vallen, niet omdat ik mezelf dik vond, maar gewoon om even droger te zijn voor de betreffende shoot.Die fatburner was erg heftigen kreeg er hartkloppingen van, niet zo slim en niet goed voor mijn gezondheid, never again.. Deze fatburner van Detox shop  is een stuk milder en beter voor je gezondheid, hij is dan ook wel een stuk minder effectief, maar alle beetjes helpen, bij mij het het doel nu meer de stoelgang een beetje op gang te brengen, aangezien ik last heb van spastische darmen,en dus bijna elke dag een dikke foodbaby, ofwel opgeblazen buik als resultaat. De fatburner bevat een aantal stoffen die mijn stoelgang bevorderen en dat geeft een prettig gevoel. dus ben je opzoek naar een mini detox, zonder het mega heftige effect maar wil je gewoon lekker opknappen en lekker in je vel zitten? dan is dit zeer geschikt voor jou!

 

 

Dit is wat het doet en wat er in zit:

Het Fresh Teatox met Fatburner pakket is perfect om jezelf 30 dagen te ondersteunen in de weg naar een gezond en slank lichaam. De ingrediënten werken optimaal samen en versterken elkaars effect. Detoxshop.nl is uniek in Nederland met de uitgebalanceerde combinatie van deze producten. Ons doel is om jou te helpen om een mooi en gezond lichaam te creëren. Er zitten verschillende ingrediënten in dit pakket die de vetverbranding en inwendige detox stimuleren.

Voordelen van het Fresh Teatox met Fatburner pakket:

  • 100% natuurlijke producten
  • Boost in je stofwisseling
  • Goede lichaamsreiniging
  • Verhoogde energie
  • Onderdrukte eetlust
  • Stimuleert vetverbranding
  • Vermindert opgeblazen gevoel
  • Bevordert een natuurlijke nachtrust
  • Zeer geschikt voor sporters!

Tip: Sport je veel? Neem dan op trainingsdagen 1 capsule Fatburner 30 minuten voor de training voor een extra energie boost! 

Hoe bereik ik een optimaal resultaat?

Natuurlijk val je minder af als jij alleen maar op de bank gaat zitten. Motiveer jezelf om naar de sportschool te gaan en je voeding aan te passen. Beweeg veel, probeer lekker te sporten en bouw een gezonde levensstijl op. De producten in dit pakket hebben een sterke werking van zichzelf, maar werken optimaal in combinatie met een actieve levensstijl.

 

Inhoud:

1x Fresh Teatox pakket 30 dagen
1x Fatburner (90 capsules)

Geadviseerd dagelijks gebruik:

Fatburner: Neem 3 fatburner capsules per dag. 1 na het ontbijt, 1 na de lunch, en 1 na het avondeten. Ga je sporten? Dan kun je 1 capsule bij een maaltijd weglaten en een halfuur voor de training nemen.

Teatox: Bereid elke ochtend 2,5 gram Morning Teatox (theelepel) in 200 ml kokend water. Bereid elke avond een half uur voordat je gaat slapen 2,5 gram Evening Teatox (theelepel) in 200 ml kokend water.

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.