huid verzorging inde winter.

Ideale reisgenoot Gaston Luga backpack

 

Pas geden ontving ik een mooi pakketje thuis met deze geweldige backpack, ofwel rugzak van het merk Gaston Luga.

Deze rugzak is zowel praktisch als fashionable en kan tegen een stootje.. Perfect voor dagjes weg, maar ook lekker op vakantie als je uitstapjes maakt en net even wat meer mee neemt dan wat er in je handtasje past.  Mijn vriendinnen Amber en Dalia, zie foto’s hebben ook deze tas.

 

 

stiekem pikken mijn beiden meiden deze tas nu mee naar school, omdat deze tas toch wel echt cool is, waar ik het zelf overigen helemaal mee eens ben. Dus net als mijn kledingcollectie en schoenen collectie valt deze tas onder de gedeelde items in ons huis..waar ik eigenlijk wel blij mee ben,  want welke tiener draagt er nou kleding of tassen van mama? Blijkbaar heb ik toch goede smaak, regelmatig vind ik mijn dochters en hun vriendinnen terug in mijn kast of hebben een van mijn items aan. Zo ook met deze tas, en zal er binnenkort zeker een exemplaar ineen andere kleur bij komen.

 

Gaston liga heeft een collectie met verschillende mooie modellen tassen en accessoires van mooie stevige kwaliteit, dus zeker ook tienerproof. in onopvallende en ook juist hele opvallende kleurtjes.. i love it. Zelf hebben we de zwarte en groene in huis, maar de witte staat ook op onze is wish list en de roze, en… Welke zou jij kiezen?Ga je voor safe zwart, of kies je een fel kleurtje? Welke  zou jij het liefste dragen ?

 

Tassen: gaston Luga,

Jeans legging: Rola Moca Benelux

Laarsjes: van Haren 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.