powervrouw

Een powervrouw zijn.

 

Een powervrouw zijn en lekker in je vel zitten? Ja graag! Maar wat houd dat eigenlijk in? Lekker in je vel zitten en een powervrouw zijn? Zit jij lekker in je vel? Of kan je wel wat tips gebruiken? Hoe kan jij die powervrouw worden die alle ballen hoog kan houden en zich goed voelt?
Hoe bereik je dat? Besluit je op een dag dat je happy, helemaal awesome bent, en loopt dan alles op rolletjes?  Dream on, wat heb je ervoor nodig om lekker in je vel te zitten? Lekker in je vel zitten en je een powervrouw voelen heeft voor iedereen andere criteria. Voor de een is het gezond zijn,  een goede moeder en echtgenoot zijn. Voor de ander is het een lijf wat helemaal in shape is, gezond zijn. Of dat je leven op rolletjes loopt, prive, en zakelijk, met werk, en andere mensen. Een powervrouw zijn, voor de meeste mensen zal het een mix zijn van bovengenoemde. Lees verder and become a superwoman.
 
powervrouw
 

The trick is..

 
De trick is jezelf in evenwicht brengen,  jezelf accepteren en waarderen voor de powervrouw die je bent. want een powervrouw zijn en lekker in je vel zitten is een combi van alles wat er in je leven gebeurt. En dat is nooit elke dag hetzelfde. En hangt van veel factoren af, en hoe je daar mee omgaat. Het is iets wat je aan moet leren en hoe je alles wat er in je leven gebeurt incasseert. Moeilijk? Jazeker! Zelfs als je bijvoorbeeld nu lekker in je vel zit kan dat morgen best eens heel anders zijn. Dat kan komen door iets groots, maar ook door iets heel kleins waar je een naar onderbuik gevoel van krijgt. de trick om een mindset te creeren waarin je vast kan houden aan dat lekker in je vel gevoel. Aan de balans die je voor jezelf daarin kan creeren en dan minder snel door andere factoren van slag gebracht kan worden. Maar hoe doe je dat? Ga het gesprek met jezelf aan, met je onderbuik gevoel.. je kan het ook intern motiveren, door bewust te zijn van de trends en verandering, en hoe deze stress kunnen veroorzaken als je hier altijd in mee wil gaan.
 
powervrouw

 

Wees je eigen ideaal

 

Trends volgen en je altijd daaraan conformeren is een ding wat de maatschappij graag ziet, al doen we allemaal of we zo uniek en ons zelf zijn. Dus waarom hebben we niet de ballen om gewoon lekker ons eigen unieke zelf te zijn, dat is het mooiste wat er is.  Niks is zo veranderlijk als trends, en waarom zou je daar altijd in mee gaan? Mode stijle komen en gaan, maar dichtbij je eigen smaak en persoonlijkheid blijven brengt rust, en geeft kracht, here we go, powervrouw.

Ook zijn  er dus vele lichaamsvormen aan bod geweest in onze modegeschiedenis,  en wat maakt deze lichaamsvormen achteraf het ideaalbeeld? Jij bent je eigen ideaal. Wanneer jij je goed voelt, straal je dit uit en dan maakt een ideaal niks meer uit. of je nou een high cutoure outfit draagt of een shirt.
 

 

powervrouw

It’s all about the mindset

 
It’s all about mindset.. Wat laat je jou raken? Wat laat je toe in jouw cirkel ? Het is all about balance.. Zelf ben ik een zeer hoog gevoelig persoon, ik kan een tijdje lang heel goed doen of dingen me niet raken, en dat alles heel goed met me gaat, maar dan komt alles in een keer als een slap in the face aan. Een paar jaar geleden heb ik een burn out/ depressie gehad, en daar kan je soms best gevoelig voor blijven. Pas de bovengenoemde adviezen toe in je leven en je zal je zeker een powervrouw voelen.
 
 

 

Tegenslagen en voorspoed.

 
Wij hebben het recht om te genieten van wat ons is gegund, net zoals jij en ik beiden moeten dingen moeten incasseren die je niet fijn vind: ziekte, pech, ruzies, tegenslagen, nobody is always happy en lucky, en dat is ook balans, en maakt de gelukkige en mooie momenten nog mooier, en alles ertussen is ook mooi aan het leven. Enjoy every day .. en bedenk elke dag drie dingen waar je dankbaar voor bent. Blijf dichtbij jezelf, en doe wat jou gelukkig maakt. Wat mij gelukkig maakt? Mijn gezin, mijn familie, mijn katten, lekker wandelen in de duinen, loungen in mijn loungewear leuke dingen doen en lekker sporten. En op stap met vrienden en vriendinnen. Maar toch ook nog steeds iets voor een ander kunnen doen. Maar moet daarbij gewoon niet verwachten dat het gevoel wederzijds is.. Laat dus de verwachtingen van andere mensen varen en maak je eigen geluk, en geluksgevoel, zorg dat je zelf de balans brengt en laat deze niet afhangen van andere mensen, en watt ze wel of niet van je vinden, life is a never ending learning process.. Enjoy the ride en zorg dat je elke keer wat nieuws leert..Zo wordt je en blijf je een echte powervrouw.
 
 
 
 
kleding joggers 
Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.