zelfbruiners

Zelfbruiner zonder vlekken en strepen.

 

Zelfbruiner zonder vlekken en strepen.

Zelfbruiner zonder vlekken en strepen? Toen ik  40 werd, heb ik mijn schoonheidsroutine volledig opnieuw geëvalueerd. Dagelijks draag ik veel minder make-up. Ik begon ook minder om echte make-up te geven en meer om huidverzorging. Ik ben  in de zomer helemaal voor het hebben van een algehele gezonde, fit, fris-off-the-beach look… Inclusief rommelig haar en een zonovergoten kleurtje. 

Over dat laatste deel, ik heb een GROTE bekentenis te maken… En het is echt erg: ik hou gewoon van de zon, en van  zonnig weer. En je  uren kan genieten van de zon, als een dikke hagedis op een rots. Maar als je dat tegenwoordig vertelt  en mensen kijken naar je alsof je gek geworden bent. Vooral mensen die verstand hebben van huid veroudering.

Hier is het ding: ik zal nooit het meisje zijn dat een grote hoed en een gigantische zonnebril draagt om op het strand te zitten onder een gigantische paraplu, onder een boom… Ik hou gewoon van zonnebaden, en actief zijn op het strand en lopen in de duinen. Dan zit ik lekker in mijn vel.

 

zelfbruinersselftanner

Self tanners.

Dat gezegd hebbende, ik heb niet echt waanideeën. Ik wil er niet uitzien als een versleten leren bank als ik 40 ben, dus probeer ik compromissen te sluiten. Ik draag dagelijks SPF op mijn gezicht. En als ik op het strand ben, draag ik zonnebrandcrème op mijn hele lichaam. Maar ik hou van een zonovergoten gloed. Ik heb het gevoel dat ik mijn gezicht veel leuker vind als ik een kleurtje heb… Daarvoor gebruik ik  zelfbruiners. Zelf bruiners zonder vlekken en strepen? Bestaat dat?

Totdat ik dit product begon te gebruiken, was ik niet echt bekend met self tanners, behalve die goedkope die je in de supermarkt ook kan kopen. Clarins. Ik had van het merk al veel huid verzorging gebruikt, zoals iedereen die niet in een afgelegen grot woonde, maar ik had nog nooit een van hun  self tan producten gebruikt. Maar mocht de selftanners van dit merk proberen.  en dit is perfect om mijn kleurtje te behouden.  Ik gebruik ook  bvb de  infinite Bronze face bronzer van Lancaster. Die is ook top.

En voordat ik je vertel waarom dit product DE shit is, laat me dit voorafgaan door te zeggen dat ik meestal geen fan ben van zelfbruinende producten. Zelfbruiner zonder vlekken en strepen aanbrengenis even oefenen, maar de juiste producten helpen je echt. Ik ben altijd bang voor strepen en rare oranje tinten. Maar de Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster levert een perfecte kleur, zonder een van deze blunders. 

Clarins tanning routine

Een perfecte, Gelijkmatige, Geleidelijke Bruine Kleur

Dit brengt je niet van Sneeuwwitje naar een pre-president Donald Trump in één aanvraag. Het is eigenlijk een geleidelijke leerlooier, die de risico’s echt minimaliseert als het gaat om ongelukken. Maar in tegenstelling tot sommige andere geleidelijke zelfbruiners, kun je eigenlijk resultaten zien na één gebruik. Hoe meer je het blijft toepassen, hoe donkerder je wordt. In 2-3 dagen kun je een behoorlijk goede kleur hebben die iedereen zal misleiden om te denken dat het echt is.

Het is het perfecte alternatief om eruit te zien als een sunkissed prinses, zonder het risico te worden aangezien voor een Oompa Loompa. Het geeft geen strepen,  nepkleur of oranje, of vlekken wenkbrauwen en haarlijn. Omdat het geleidelijk is, tenzij je een waanzinnige hoeveelheid gebruikt, is er echt geen gevaar om het per ongeluk mis te laten gaan.

Geen extra product nodig in je Huidverzorgingsroutine

Het meest interessante eraan is dat je niet nog een vervelende stap hoeft toe te voegen aan je huidverzorgingsroutine en wat zware crème op je gezicht hoeft aan te brengen. Je voegt gewoon 2-3 druppels van dit olie-achtige elixer toe aan je moisturizer, meng en breng aan zoals je gewoonlijk doet.

Het is super eenvoudig, snel en efficiënt. Voor de bezige bij zoals ik is dit zo perfect. Als je een gevoelige huid hebt, hoef je je er ook geen zorgen over te maken waardoor je uitbreekt. Als je overdag zonnebrandcrème draagt, kun je het daar ook mengen, voor een zelfbruinende zonnebrandcrème.  twee vliegen in één klap!

Persoonlijk gebruik ik het graag elke ochtend na het wassen van mijn gezicht, of elke avond na een douche. Eenmaal per dag is genoeg, en zodra je kleurtje is zoals je het wilt, kun je de Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster om de andere dag aanbrengen, om hem te behouden.

Omdat het de moisturizer die je gebruikt een beetje dunner maakt, meng ik het graag met deze dikkere creme.

Omdat ik vrij regelmatig op het strand ben  bescherm ik mijn huid met een hoge factor, maar zo heb ik toch een lekkere  kleur op mijn lichaam. Maar omdat ik twee keer per dag mijn gezicht was en regelmatig exfoliëren, heb ik het gevoel dat het veel moeilijker is om een fatsoenlijke kleur op mijn gezicht te behouden. En ik wil er echt niet uitzien alsof ik onder de zonnebank in slaap gevallen ben. Maar houd we lvan een fijn kleurtje. Dus daar komt de Clarins Radiance-Plus Golden Glow booster, en de zelf buiner  voor het lichaam, die is ook echt helemaal top.

zelfbruiners

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.