Cadeautjes tip tijd ..December is weer aangebroken. Tijd om de kerstboom neer te zeten en te versieren.  We gaan cadeautjes te kopen en verlanglijstjes te maken. Wat een hoop keus, en wat vraag je nou? Handige cadeautjes?  Ik geef je een  paar Tips voor de leukste kerstcadeaus. Beauty cadeautjes zijn toch wel mijn favoriet.. ik kan echt genieten van een fles heerlijke parfum, of een luxe crème. Maar ook bijvoorbeeld een lekker huis parfum staat hoog op mijn wish list.

Tips voor de leukste kerstcadeaus.

Tips voor de leukste kerstcadeaus.

Cadeautjes tip tijd ..December is weer aangebroken. Tijd om de kerstboom neer te zeten en te versieren.  We gaan cadeautjes te kopen en verlanglijstjes te maken. Wat een hoop keus, en wat vraag je nou?  Wat is voor jou het ultieme cadeau ? Handige cadeautjes?  Ik geef je een  paar Tips voor de leukste kerstcadeaus. Beauty cadeautjes zijn toch wel mijn favoriet.. ik kan echt genieten van een fles heerlijke parfum, of een luxe crème. Maar ook bijvoorbeeld een lekker huis parfum staat hoog op mijn wish list.

Zelf ben ik fan van frisse huisgeuren. Maar in de winter zijn warme geuren die me omarmen en een warm gevoel geven ook heerlijk. Van bijvoorbeeld Yankee Candles, een van mijn favoriete merken geurkaarsen.  Ook een heerlijk cadeau toch? wie wil er nou iet een fijne geur in huis? Zelfde met parfums, in de winter houd ik van wat sterkere kruidige en klassieke geurtjes. Zo is Libre van YSL momenteel mijn favoriet..en in de zomer ga ik voor de wat lichtere geuren, vast wel herkenbaar voor vele.

 

Wish list

Naast geuren ben ik ook enorm fan van make up. En de laatste trends op dat gebied. De geweldige feestelijke looks die je nu veel ziet doen mijn hartje sneller kloppen. Vooral die fantastische glitter looks voor zowel ogen als lippen spreken mij enorm aan, more is more deze december maand. Naturel doen we wel weer in de zomer. Glam all over is het motto en dit is mijn selectie voor deze cadeautjes tip  zijn:

Mijn make up wish list voor de kerst.

1: Lipstick met diepe rode kleur, liefste cherry red

2 :high lighter

3 :Chic glitter en glimmende eyeshadow pallet

4: Pittige gekleurde eyeliner pen die dummy proof is, want ik heb geen vast hand.

5: glamourous foundation die mooie pakt en goed blijft zitten van kerst ontbijt tot en met kerstdinner.

Kerstcadeau

Verder zou ik mijn favoriete geur  graag gepersonaliseerd met gravering ontvangen.  Maar dit mooie persoonlijke cadeau vind ik ook te gek om te geven. Zo geef ik mijn moeder graag haar favoriete geur Opium, ook van YSL. Dit is al jaren haar favoriete parfum. Hier maak ik haar altijd blij mee. een perfect cadeau voor haar. En mijn vader draagt altijd Kouros. Dat is het perfecte cadeau voor hem. Wat geef jij het liefste?  En wat staat er op jouw wishlist? Bij Notino ben ik vaste klant, zowel voor cadeaus, als om mezelf te verwennen. Maar ook voor mijn dagelijkse verzorging en beauty routine.  Cadeautjes maand is extra leuk met de prachtige cadeau verpakkingen bij Notino.  Ze hebben super mooie geschenkdozen waar je je cadeaus in kan verpakken. Deze staan ook prachtig onder de boom.  Dat geeft extra leuk toch? Heel benieuwd naar jouw wish list..  Neem gauw een kijkje op  Notino voor de mooiste kerst cadeaus

De rode jurk en de donkerrode jurk met leren top die ik draag op de foto’s is van  is van Femme lux finery 

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.