Notino.nl

Summer black friday.

Summer black friday.

Summer black friday bij Notino.  Oeh, wat heerlijk, bij Notino hebben ze ook in de zomer een fijne black friday. Tussen 19 en 25 juli komen er wel hele fijne aanbiedingen. Ben zo benieuwd. Ik ben gek op leuke nieuwe en favoriete cosmetica shoppen. Er is altijd zo veel keus in leuke producten om te proberen en te testen. Zulke leuke summer Black friday koopjes zijn dan een extra leuke kans om deze producten te shoppen. Zo kan je leuke nieuwe producten ontdekken die heel verassend kunnen uitpakken voor jou.

huid verbetering

Parfums.

Zo kan je ook hele lekkere fijne nieuwe parfums ontdekken, of juist een van je favoriete lekkere luchtjes voor een super mooie aanbiedings prijs  kopen. Dat is ook echt super leuk. Zelf investeer ik ook vaak in een nieuwe geur, en breid dan graag mijn parfum collectie uit. Alleen al leuk om je toilet tafel vol te hebben staan met mooie nieuwe flesjes.  Staat echt super chic he, zo’n toilet tafel vol met mooie flesjes. ook super om aan te vullen tijdens de summer black friday.

notino spa moment

Nieuwe make up trends.

Ook is het leuk om nieuwe make up trends te kopen en daar weer een hele leuke nieuwe look mee te maken. Zo kan je jezelf  er nog eens verrassend anders laten zien. Hoe leuk is dat.  Voor een speciale gelegenheid, of als je gewoon eens zin hebt om te experimenteren met make up. Daar kan ik echt van genieten. Sommige looks zijn natuurlijk niet geschikt om mee op straat te gaan, maar \wel super leuk om jezelf eens zo te zien. En soms als je een beetje lef hebt ook gewoon leuk voor een uitje. Experimenteer jij wel eens met make up? Tijdens de Summer blck friday van Notino komen vast ook heel veel mooie make up producten in de aanbieding.

notino

Skincare junkie.

 

Ook komen er een heleboel super fijne skincare producten in de summer black friday sale. Zo ga ik zeker een paar nieuwe skincare producten uit de sale aan mijn winkel mandje toevoegen. Ik probeer graag nieuwe maskers, maar ook ben ik gek op serums en nieuwe cleamsers, balms zijn mijn favoriet. Wat zou jij als eerste toevoegen aan je mandje in de Black friday sale van Notino?

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.