Jewelswithflair

Stay home blogbox.

Nu we in deze huidige tijden vaker thuis zijn is het natuurlijk super fijn om het thuis zo leuk mogelijk te maken. de Stay home blogbox bevat allemaal leuke items om deze  Stay home wat leuker te maken.  Zo gaan we samen vaker spellen spelen, meer opruimen en schoonmaken. Hebben we meer me time, want we hoeven minder vaak de file in.  En werken veel thuis.  In deze blog ga ik vertellen wat er allemaal in deze te gekke Stay home blogbox zit.

Lookx.

 

LookX

We beginnen met een beetje beauty me time in de Stay home blogbox.   het mooie beauty merk Lookx stopte er Derma skin polish pads en een anti  ageing sheet mask in.  De polish pads gebruik ik  twee keer per week voor mijn gevoelige huid. Verander je badkamer in een spa met LOOkX Derma skin polish pads. De doordrenkte pads verwijderen dode huidcellen op huidvriendelijke wijze en laten een gezonde, stralende huid tevoorschijn komen met zichtbaar minder rimpels en voelbaar meer stevigheid. Deze pad gebruik je op een gereinigde droge huid. Het herlijke sheet mask gebruik je daarna.  Breng voorzichtig aan en strijk het glad met je vingers. Zodat het goed aansluit. na 10 minuten verwijderen en de rijke achtergebleven vloeistof inmasseren, en daarna je dag of nacht verzorging aan brengen.

Game time met Geef een Hint.

HINT

Dit leuke spel speelde ik al op de blogboot , en heb ik nu ook thuis.  Tijdens het party spel Hint laat je jouw team genoten begrippen raden door middel van praten, tekenen, uitbeelden of neurien. Speel Hint om een Hint te krijgen, een hint te geven, en als je echt goed bent, een Hint te stelen. Maar kijk uit voor de verboden begrippen. Super leuk spel voor jong en oud en zeker een gangmaker op een gezellig feestje. Maar ook zeker leuk op een zaterdag avond met het gezin.  het spel is van Asmodee.

 

SIGG drinkfles.

SIGG

Om aan je dagelijkse hoeveelheid drinken toe te komen is deze prachtige fles van SIGG perfect. Deze hot and cold glas is elegant en mooi vorm gegeven, en uniek ,want geheel gemaakt van pure en recycleerbare materialen. Zorgt voor een aangename drink ervaring. Deze fles met inhoud van 0.4 liter heeft twee wanden warmte bestendig borosilica glas, met brede opening en the reservoir, dus perfect voor theee of fruit. de grip is recycleerbaar en schokabsorberend. perfecte fles voor een kluns als ik.

 

Grote schoonmaak met HG.

Veel thuis zijn veroorzaakt ook meer troep en meer vuil, Maar geeft ook de mogelijkheid voor achterstallige schoonmaak en onderhoud klusjes, Zoals het tuin meubilair en de grillen bbq schoonmaken.  Ook in de Stay home blogbox.

Hiervoor zitten o.a in het pakket de Oven, grill en BBq reiniger, die perfect werkt om alle vastzitende etensresten en ander vuil te verwijderen. Wat een krachtpatser. Ook handig voor bakplaten, zoals steen gril, en oerssterk. 

Ook de tuinmeubel krachtreiniger toverde mijn tuinset weer naar als nieuw.  Verwijderd snel en gemakkelijk aangehechte vervuiling van tuinmeubelen. Na het gebruik zine je tuinmeubelen er weer als nieuw uit.  ook zeker een aanrader als je de tuinmeubels straks weer opruimt na de zomer. Ook het toetsenbord reiniger was een uitkomst, het toetsenbord gebruik je elke dag, en kan best een aantal extra schoonmaak beurtjes hebben. Super handig met deze fijne spray. HG heeft een groot assortiment fijne schoonmaak toppers

 Jewels with Flair.

Jewelswithflair

Erlinde van jewels with flair verastte ons met een paar prachtige oorbellen, persoonlijk geselecteerd, in mijn favoriete kleur. Alle sieraden in de collectie  van Jewels with Flair zijn uniek en handmade.  Alles kan op maat gemaakt worden en is dus uniek. Je kan kiezen uit verschillende materialen en je sieraden zo gheel personaliseren. goud, zilver, verguld sterling zilver. Keuze uit diversse mooie stenen. Je kan ook een eigen sieraad laten ontwerpen, does it get any more personal than that? met code BEAFITMOM krijg je 15 % korting.

Lady  pleasure.

We eindigen met de kleine krachtpatser, de sir luvalot bullet vibrator. Niet alleen mooi om te zien, maar ook een waar genot voor het lijf. met 7 standen ga je  voor een prettig gevoel en ontspanning. Het is een klein en discreet model, en geheel waterdicht. Je kan deze als je wil dus overal mee naartoe nemen. Het gun metal is makkelijk schoon te maken..te  koop bij Lady pleasure.voor 18 euro.

 

 

 

 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.