Blogboot trip met Starboard boats.

Een boot tripje door de grachten van Amsterdam met een paar leuke bloggers, daar zeg ik geen nee tegen.  Op Uitnodiging van Marstyle genoten we met een klein gezelschap Coronaproof .   Van de blogboot trip met Starboard boats.  En niet alleen van het prachtige uitzicht vanaf de boot. We genoten van heerlijke borrel hapjes en de heerlijke wijnen van Wild Pig wines. speelden een leuk spel , Geef een hint, van Asmodee games. En ontdekten we de fijne kussens van  Emma matras. Starboard Amsterdam boats verzorgden de mooie rondvaart met de geweldige electrische boot. En samen hebben we flink wat plastic uit de gracht gevist met de netten. Zo houden we samen de stad en de gracht schoner. Kleine moeite en een mooie afsluiting van een mooie gezellige middag op het water. Met de Blogboot trip met Starboard boats.

 

Blogboot

Starboard Amsterdam.

 De ruime, milieu vriendelijke boten van Starboard varen geruisloos door de grachten.  Je kan met een klein gezelschap Corona proef varen en genieten van een mooie rondvaart.  Ze vissen aan het einde van de vaart samen met de passagiers vul en plastic uit de gracht waarmee ze souvenirs maken. Hoe leuk is dat. Meer info over de mogelijkheden kan je op de website vinden. Zo leuk zo’n Blog boot trip met Starboard boats.

 

Wild Pig Wines.

 Tijdens ons boottochtje hebben we een heerlijke wijn tasting gehad van  Wild pig wines. Deze heerlijke Vegan wijnen mochten we via een leuk spel, het wijn rad  een beschrijving geven.  We omschreven bij elke ronde wat het perfecte moment was in gedachten wat bij de betreffende wijn zou passen.  Zo waande ik me op het terras in Parijs en   een mooi intiem moment op het strand. Maar ook een heerlijke winter avond met een mooi wild gerecht,  En nog veel meer. Leuk om te bekijken welke emotie en plek en moment past bij de smaak van een wijn die je proeft. Opvallend veel gelijke ideeen bij de mede bloggers. Handig om aan de hand van de lijst van deze wijnen  een keuze te kunnen maken. 

Nieuwe fles.

Wild Pig heeft een nieuwe fles ontwikkeld, die een stuk lichter is dan zijn voorganger, dit scheelt 110 gram, een stuk beter voor het milieu. Collete van Wild Pigs liet ons de heerlijke wijnen proeven en met het wijnwiel ontdekken wanneer we dan de keuze voor welke wijn maken. Zo pak je ook een een andere wijn uit he schap. Super leuk.

Emma kussen.

Anne vertelde ons uitgebreid over de collectie kussens van Emma Matras.  Het mocrofiber kussen en het foam kussen, Ze gaf ons super handige slaaptips. Deze slaap tips deel ik binnenkort in een blog over mijn ervaringen met het kussen wat ik nu aan het testen ben .  Tot nu toe bevalt het kussen super.  En kan het zeker aanraden. Het is een heel persoonlijk iets, welk kussen en matras je het beste kan kiezen. Dat is voor iedereen vaak anders.  Maar zeker heel belangrijk in het kiezen van het juiste matras en kussen voor jouw perfecte nachtrust.

Geef een hint.

Na het proeven en genieten van de heerlijke wijnen van Wild Pig wines en de heerlijke hapjes aan boord kwam het gezelschap los en deden we het hilarische spel  genaamd Geef een hint, mijn vriendin Brit die prachtig kan zingen nuriede voor ons de liedjes van Marco Borsato, en ik deed houterige yoga poses, we hebben winkel ketens mogen raden en gezegdes. Super leuk, zo kwam de sfeer er nog beter in. Een groepje leuke mensen vraagt natuurlijk om een leuk spel.  Hoe je het speelt?  verzamel een paar mensen zo als dit groepje powervrouwen.

We splitsten in twee teams en deden dit leuke spel, van elke groepje trok om de beurt iemand een kaart en deed de opdracht zo goed mogelijk zodat de teams de antwoorden konden raden.  het leverde hilarische momenten op en creatieve oplossingen om de juiste antwoorden los te krijgen bij de mede spelers. Helemaal leuk, het perfecte spel voor de donkere herfst en winter maanden.  En het perfecte cadeau voor een verjaardag. Of de feestdagen.

 

Catch of the day.

Als afsluiter mochten we vissen, niet naar vis, maar naar plastic en zwerf afval uit de grachten, zo helpt Starboard boats mee de grachten minder te vervuilen in Amsterdam.  Mooi initiatief, en ook gewoon super leuk om te doen.

Je kan bij Starboard zelf ook een leuk intiem feestje geven op de boot ,en ze hebben zelfs een toilet aan boord, dat is ook erg fijn .Deze middag was weer een voor in de boekjes, en een mooie gezellige herinering. Echt een aanrader zo’n Blog boot trip met starboard boats.

1Reactie
  • Marguerita
    Geplaatst op 12:40h, 01 september Beantwoorden

    Ontzettend leuk om zo terug te lezen. Wat een heerlijk zonnig dagje was het ook, perfect weertje om lekker te varen met gezelllige mensen!

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.