rouze app

Selflove met Rouze luisterverhalen. Oh lala.

Selflove met Rouze luisterverhalen. Because we are worth it. We kennen het allemaal wel denk ik. We vergeten  tijd voor onszelf nemen op de planning te zetten. In de praktijk is dat als mama van kinderen, werkende vrouw partner en goede vrouw en echtgenoot zijn in combi met druk leven best lastig. Zeker om daadwerkelijk in te plannen.  Laat staan de self love me time die we ook allemaal zo hard nodig hebben. Dit is echt een ondergeschoven kindje is bij veel vrouwen.  Naast dat het je lichamelijk goed doet, heeft het  een paar gunstige bijwerkingen. Het is goed voor je huid, doorbloeding, gemoedstoestand en maakt je gelukkiger. Daarnaast geeft het je libido een enorme boost en heb je dus ook een betere fysieke relatie met je partner. Want je krijgt er zeker meer zin in sex van.

Rouze approuze

Hoe doe je aan relaxing selflove?

Veel moeders en drukke vrouwen zullen nu denken, ja maar hoe dan? En waar? Bij Rouze weten ze hier raad mee Doe je oortjes in, ga op een fijne plek zitten of liggen. Wat ook kan, speel ze af tijdens je autorit naar huis of juist naar je werk. Schakel de rouze playlist in en luister je eigen gekozen korte prikkelende sexy luisterverhaal. Dit zonder expliciete beelden, met je eigen fatasie . De lieve, goede sexverhalen luisterend  kom je opgeladen op je werk, of thuis, vol energie. En kan je de wereld aan. A dirty mind is  joy forever  toch?  Self love met Rouze luisterverhalen

Dirty mind.. and self love

Natuurlijk kan je een stapje verder gaan en er ook een sextoy bij pakken.  Als je op een juiste plek bent, of juist een spannende ple. Of beter, nodig je partner uit om een van de verhalen als fantasie als role play te doen, Als je dat aandurft.  Selflove met Rouze luisterverhalen .Zo kan je je relatie nog spannender en leuker maken. Alleen luisteren naar de zinderende verhalen kan al een boost genoeg zijn.  Maar je kan er mee doen wat je wil. Ben benieuwd, luister jij wel een sexy verhalen/ Denk dat bijna iedere vrouw de fifty shades trilogie wel gelezen heeft en de films gezien.  Dan zijn deze korte sexy luister verhalen zeker iets voor jou. Om aan jou routine toe te voegen en je levensgeluk en energie level nog meer te verhogen.

 

Downlaod de verhalen

Ook de Rouze verhalen donwloaden? ga naar de website en download   de Rouze luisterverhalen, sit back and relax.. because we all need.  Selflove met Rouze.

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.