Schaamteloze self love met Plural pleasures

Wat is er mis met een beetje self love??

Je leest er de laatste tijd veel over in de media, schaamteloos genieten, van sex, van zelfbevrediging, en het hebben en gebruiken van sextoys, maar ook vaak over de taboe die er nog op rust om te genieten van sex in het algemeen.  Jeetje, soms lijkt het wel of we in de middeleeuwen leven. Hier over heb ik al een aantal posts gedaan op instagram en dat roept altijd verschillende reacties op.. een paar voorbeelden: de een vind het heel normaal, de ander vind het raar, vies, onzin want je hebt toch een man, plaats je toch niet op insta, of durven dit niet of durven gewoon weg niet toe te geven dat ze het gebruiken en of graag zouden willen gebruiken of uberhaupt te genieten van seks en hun eigen lijf. Veel volwassenen zijn vroeger niet goed voorgelicht uit schaamte of onwetendheid van ouders, dit kan een hoop blokkades en onterecht schaamte gevoel opleveren bij veel vrouwen over het mogen genieten van hun seksualiteit en vrouw zijn, en het genieten van je eigen lijf. Ze hebben geleerd dat sex vooral is voor voortplanting, om de man te behagen. Veel hebben als tiener altijd alles stiekem gedaan en of schaamden zich voor hun lijf. En hebben het alleen gedaan om dat het er bij hoorde.

What went wrong? Nog steeds, anno 2019 hoor ik veel weerstand om open te praten met je kids en met elkaar over sex en je lijf. Laat staan dat je open zou praten met je kinderen over seksualiteit. Zelf bespreek ik het heel open met mijn twee tieners, de een vol interesse, en de ander is er nog totaal niet mee bezig en kijkt weg als er op tv iets intiems als zoenen in beeld komt.

Toen ik een samen werking ging doen met Plural pleasures ontving ik dit in een discreet verpakte doos thuis, dus bij het uitpakken van de pakketjes die dag  maakte zij deze roze tasjes open, en ontdekte de speeltjes, ze dacht omdat het in mooie toilet tasjes zat, dat het make up was, wat ik ook vaak review.  En zij deze vaak wil hebben.

Toen wilde mijn  dochter graag weten wat het was wat erin zat. Ik heb haar vertelt wat het was..

Ze werd een beetje rood en wilde toch wel graag weten wat het allemaal was en wat je er mee kon.Ik vertelde haar wat het was, en dat ze een van de tasjes met de speeltjes maar in haar kast moest leggen, dat de batterijen beneden lagen en als ze zichzelf wilde ontdekken en wilde weten wat prettig voelde ze er maar eens de tijd voor moest nemen. Eerste vraag daarop, is dat om  een orgasme te krijgen? Mijn antwoord, ja als je het goed doet en experimenteren gaat is dat wel de bedoeling.Zo leer je wat je lekker vind en kan vertellen aan je vriendje of vriendin wat je graag wil, raar? Waarschijnlijk voor veel moeders wel, zelf ben ik ook heel vrij gelaten om zelf mijn seksualiteit te ontdekken, en leerde dus ook nee te zeggen. Dit nee zeggen tegen iemand als je er nog niet aan toe bent en daar zelf heel sterk in zijn is ook heel belangrijk om je tiener te leren. Ik was heel goed in nee zeggen, helaas zelf ondanks nee zeggen door een eerst vriendje toen ik er niet aan toe was toch gedwongen tot dingen die ik niet wilde. Daar een zwaar trauma aan over gehouden, en vaginisme, best onhandig, maar heb er mede door emdr therapie wel een weg in gevonden en kan mezelf wel geven als ik iemand vertrouw. Dit trauma wil ik mijn dochters besparen en maak ze dus nu al weerbaar en probeer ze een positief zelfbeeld te geven in het algemeen, maar ook rondom seksualiteit stevig in de schoenen te staan. Ik wil zeker niet promoten om op jonge leeftijd seksueel actief te zijn, maar het ontdekken van het eigen lichaam is iets waar pubers erg mee bezig zijn.

 

 

Mijn dochter grapte over dat haar vriendinnen deze speeltjes stiekem hebben en verstoppen voor ouders, of stiekem al dingen met jongens doen. En dat ze dit dus niet durven bespreken met hun moeder, en met elkaar erover praten en proberen elkaar te adviseren en erom lachen. Wij kunnen samen alles bespreken, en haar vriendinnen vinden dat ze een coole en chille moeder heeft, ondanks dat ik best wel streng kan zijn. Ik heb naast mijn moeder rol ook graag een vriendinnen rol en vertrouwenspersoon rol voor mijn dochters.. je wil toch dat ze opgroeien tot zelf verzekerde en vrouwen die hun mannetje staan en uit het leven halen wat ze willen, zo ook op seksueel gebied? Leer ze van hun eigen lijf te houden en te ontdekken en begeleid ze in het proces van volwassen worden en het veranderende lichaam wat gemaakt is om te ontdekken en later van te genieten..straks ook samen met een vriendje of vriendin, als ze wat groter zijn..

Zelf ben ik niet vies van een leuk speeltje en kan daar echt van genieten..ook om even  ontladen als ik stress heb, het is ook leuk en spannend met je partner om dingen een beetje extra spanning te geven. Een sextoy is  ook een mega ontspanner, alleen maar plussen, en dus rede genoeg om het eens te proberen als je dat nog niet deed.

Geniet jij van speeltjes, samen of met je partner? Of is dat niet aan de orde?

Mocht je jezelf eens naar hogere sferen willen brengen, je lijf ontdekken en een orgasme als cadeau aan jezelf willen geven, de vrouw vriendelijke speeltjes van Plural pleasures zijn een aanrader, veilig, mooi, en discreet verpakt ineen mooie roze lak toilet tas..fuck the double standard, and enjoy the body you have been given..

Sex toys en roze toilet tas van Plural Pleasures

Lingerie van After Eden

 

6 Reactie's
 • Beautysome
  Geplaatst op 18:46h, 21 februari Beantwoorden

  Nee, mijn mening is hierover anders.
  Niet dat het een taboe is, maar niet iedereen hoeft te weten wat in mijn slaapkamer gebeurd.
  Ondanks mijn trauma, ptss, door seksueel misbruik vader… Heb ik mijn zonen nooit preuts opgevoed. Kocht hun condoms omdat veilige sex toch wel belangrijke punten zijn.
  Maar sextoys is iets wat niet bij past. Ik heb mijn partner en ook al is het maar 1x per jaar… Denk ik wel eens aan een andere man,… Ik zal toch niet het woord bij de daad voegen. Ik ben te trouw.
  Voor mij mag seks nog iets geheimzinnigs blijven, dat open en bloot haalt alle magie eraf.

  • beafitmom
   Geplaatst op 01:02h, 22 februari Beantwoorden

   Zoals geschreven bekeek ze het tasje en gaf ik toen antwoord op haar vragen. Zelfde als dat jij je zoons condooms gaf. Ik vertel nooit iets over mijn eigen seksleven. Laat alleen weren wat er te beleven valt in het algemeen. Fantasieën hebben we allemaal en wat we daar mee doen is ieder voor zich. Ik voed mijn kinderen vrij op. En als ze zon tasje ontdekken vertel ik wat het is IPv het uit de handen te grissen en te zeggen niks. Op internet en op school kunnen ze alles zien en horen vN klas genoten. Zelf geef ik ze liever eigen advies en uitleg.

 • José lanzas
  Geplaatst op 19:59h, 21 februari Beantwoorden

  Mooi gezegd allemaal

  • beafitmom
   Geplaatst op 01:03h, 22 februari Beantwoorden

   Dank je wel José

 • Ellen Hassing
  Geplaatst op 07:45h, 22 februari Beantwoorden

  Mooi geschreven meid. Er is inderdaad nog een taboe op. En soms juist weer het tegenover gestelde. Ik vind dat je er leuk mee om gaat met je dochters….

  • beafitmom
   Geplaatst op 12:47h, 29 maart Beantwoorden

   Dank je wel, ik doe mijn best ze zo goed mogelijk te begeleiden naar volwassenheid.

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.