Revitaltrax beafitmom.nl

Revitaltrax Anti hair loss

 

Revitaltrax anti hair loss, werkt dat echt? Sinds de geboorte van mijn dochters kamp ik met haar verlies.  Mijn haar is met de jaren langzaam dunner geworden en is nu op een punt gekomen dat het niet meer leuk is. Het kan bijna niet meer lang groeien. Als ik het borstel verlies ik hele bossen en  het maakte mij erg verdrietig, en onzeker.  Het breekt vaak af en groeit niet goed. Na de goede ervaringen met het collageen product van Revitaltrax,  Het leek het mij heel interessant om deze shampoo en conditioner te testen. Deze zorgt voor voor minder haar uitval en stimuleert de haar wortel. Daar was ik natuurlijk heel benieuwd naar.  En was heel benieuwd of dit voor mij de oplossing zou zijn. Dus ik testte de Revitaltrax Anti hair loss producten.

https://nl.revitaltrax.com/products/anti-hair-loss-shampoo

Revital trax anti hair loss shampoo

Anti hair loss shampoo.

De Revitlatrax Anti hair Loss Shampoo gaat haaruitval tegen en stimuleert haargroei. Het herstelt beschadigt haar en bevordert gezonde haarwortels en een gezonde hoofdhuid. Het gebruik van deze shampoo draagt bij aan voller en sterker haar en langdurig zacht en glanzend haar. Gebruik de Revitaltrax Anti hair Loss Shampoo voor gezonder en dikker haar en werk meteen preventief tegen haaruitval. 

 • Dikker en voller haar
 • Herstelt beschadigd haar
 • Verstevigt het haar
 • Langdurig zacht en glanzend haar

 Ik combineer deze shampoo met de conditioner .

https://nl.revitaltrax.com/products/anti-hair-loss-shampoo

anti haarloss conditioner tegen haarverlies.

Anti hair loss conditioner.

De Anti-Hair Loss Conditioner bevat unieke en actieve ingrediënten die tot diep in de hoofdhuid kunnen dringen om haarwortels te voeden en verstevigen en haargroei te stimuleren. Het verbetert de hoofdhuid en gaat haaruitval tegen. De conditioner herstructureert de haarvezels om u sterker haar te geven dat minder vatbaar is voor breuk. Het draagt bij aan stralend, dik en veerkrachtig haar. De conditioner maakt het haar niet vet.

 • Versterkt haarwortels
 • Verbetert de hoofdhuid
 • Bevordert de haargroei
 • Verhoogt de glans
 • Zachter en veerkrachtiger haar
revitaltrax anti hair loss

Anti hair loss shampoo en conditioner

Verdict..

Het feit dat deze conditioner het haar niet vet of zwaar maakt helpt mij om toch conditioner te kunnen gebruiken. Mijn haar is aan de bovenkant bij de aanzet best snel vettig, en de onderkant juist erg droog en touwerig. Ideaal dat deze je haar dus niet vet en touwerig maakt.   Ook de shampoo bevalt me heel goed, wast goed schoon en ruikt aangenaam.. Nu was ik mijn haar slechts een a twee keer per week, en ziet het er een stuk beter uit, Er zitten minder haren in mn borstel. Het lijkt dus goed te werken. Voor mij dus een heel fijn product. Heb je ook last van dunner wordend haar  en haar uitval? Dan is deze combi zeker een aanrader. Heel fijn en heel betaalbaar. Je hebt ook maar heel weinig van het product nodig. Say hello to gezond en weer voller haar, zonder haar uitval.

Revitaltrax beafitmom.nl

revitaltrax anti hairloss beafitmom.nl

revitaltrax anti hairloss

revital trax anti hairloss beafitmom.nl

2 Reactie's
 • Beppie+de+Groot
  Geplaatst op 06:45h, 08 september Beantwoorden

  Wat goed! Ik heb wel veel haal maar wel dof en droog. En gevoelige hoofdhuid dus dit is wel een product wat ik wil proberen.

 • Jolanda Harmans
  Geplaatst op 19:22h, 08 september Beantwoorden

  Moooie blogs! En zo herkenbaar als nieuwe mama! Dankjewel voor je openhartige verhalen.

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.