clayandglow blog

Review Clay and Glow.

 

Are you ready for my review clay and Glow? Een tijdje terug kreeg ik dit geweldige potje met de belofte dat het mijn huid zal laten stralen..  Dit roze potje met unieke melange van ingrediënten van Clay and glow pink clay mask. En wie wil dat nou niet, een stralende huid met glow? En dat is meteen wat ik ga testen..  ik deed een review Clay and glow. Ook testen? jij kan via deze blog een pakketje Clay and glow pink clay mask winnen, hoe? Lees verder..

Does it make me Glow?

Does it make me: GLOW? En komt die glow? Die glow komt door de  reinigende werking van het masker, door het vuil uit je poriën halen, je huid te ontgiften en onzuiverheden en vuil van je huid te verwijderen. De klei doet de volgende dingen:

 • reinigt
 • ontgift
 • verstrakt
 • verkleind de poriën.

 Daarnaast reinigt de klei je huid, omdat het speciaal ontwikkeld is om ervoor te zorgen dat onzuiverheden en vuil van je huid afkomen. Hierdoor krijgt de huid  haar natuurlijke glans terug. Daarnaast zou het masker ook helpen tegen acne, littekens en roodheid. 

How to use?

Hoe gebruik je dit fijne masker? Je gebruikt het masker in 4 makkelijke stappen;

 • reinig je huid en zorg ervoor dat alles vuil en vet van je huid af is.
 • Breng het kleimasker dun aan met een speciale kwast of je vingers. Zelf gebruik ik graag een kwast, maar deze brengt ook prima aan met je vingers.
 • laat het masker tien minuten inwerken en opdrogen, het kan een beetje prikkelen, maar dat is de reinigende en actieve werking van de werkstoffen in het masker.
 • verwijder het masker met lauwwarm water. je kan dit doen met de speciale washand die je erbij kan bestellen. Maar ook prima met een andere washand. de washand van Clay en glow zelf is wel heel fijn, net als de bijpassende hoofdband, Die is te leuk.  Echt super  mooie branding.

clayandglow blog

Resultaten?

Review Clay and glow : ik heb het Pink clay and go masker nu een paar keer gebruikt. Zie duidelijk verschil. Mijn huid heeft zeker een Glow gekregen en voelt  schoon, fris en zacht aan. En in betere conditie.  Het masker trekt snel in en verwijderd veel onzuiverheden van je huid. De prikkende werking is normaal en na een tijdje went het, het is geen vervelend gevoel. Mijn twee tienermeiden gebruiken het ook graag.  We zijn al weer aan een nieuwe pot toe. Om de week gebruiken en you will have that glowing skin. Het Clay And Glow Pink Clay Mask is via deze link te bestellen bij de officiële webshop. Het masker kost € 34,95 (100 ml). De hele set met kwast, washand en haarband kost € 49,95 (100 ml).

 

Win actie.

Denk jij na het lezen van deze blog, dat wil ik ook eens reviewen/proberen? Leuk om je eigen review Clay and glow. kan, Laat een reactie achter onder deze blog en wie weet win jij een fijn pakketje  van Clay and Glow. Ik maak de winnaar 1 mei bekend.

 

Ingrediëntenlijst

Clay en Glow is heel open over wat ze in het product stoppen. Ze hebben de hele lijst geplaatst op de website, en zie je hieronder geplaatst. De volledige ingrediëntenlijst + betekenis die op de website van Clay and Glow te vinden is :

 • Kaolin (clay).
 • polyglyceryl-4 laurate.
 • aloe vera sap.
 • acaii berry.
 • black quinoa
 • hematite extract.
 • aluminium hydroxide argilla.
 • quartz.
 • sunstone powder.
 • zoethout extract.
 • vitamine A
 • vitamine E
 • kelp extract.
 • pomgranate.
 • mango boter.
 • rozemarijn.
 • lactic acid AHA
 • tover hazelaar.
 • phenoxyethanol
 • ethylhexilglycerine.
 • CL 77492

 

 

 

 •  

13 Reactie's
 • Nik
  Geplaatst op 15:51h, 14 april Beantwoorden

  Jaa heel graag !

 • Marina fransje
  Geplaatst op 15:52h, 14 april Beantwoorden

  Gek op roze klei en benieuwd naar dit masker

 • Carien Steur
  Geplaatst op 15:59h, 14 april Beantwoorden

  Hi!!
  Ik doe graag mee! Zou dit heel graag willen proberen. Samen met mijn dochter die nu weer even thuis woont! Schrijf ik onze bevindingen in een review.
  Ik lees dat er zoethout inzit, ik houd er van en laat mijn dochter nu houden van mango…
  Wij houden fingers crossed

 • Per
  Geplaatst op 16:09h, 14 april Beantwoorden

  Ooooo dat klinkt heerlijk! Een extra verwennerij kan mijn huid op dit moment zeker gebruiken. Super druk op mijn werk, dus hoe fijn als je thuis kunt ontspannen met een heerlijk masker. Dusss, ik doe heel graag mee! ❤️?❤️?

 • Daniella Keukelaar
  Geplaatst op 16:10h, 14 april Beantwoorden

  Buiten dit mooie product een mooie foto’s!
  Ik zou graag mee willen doen met deze winactie, wie weet werkt dit tegen mijn zeer onrustige huid op dit moment.

 • Romana
  Geplaatst op 16:13h, 14 april Beantwoorden

  Dit lijkt me een heerlijk masker! En helemaal leuk om samen met mijn meiden uit te proberen!
  Lijkt me ook heerlijk ruiken als ik lees wat er allemaal in zit: rozemarijn, zoethout, pomgranate, mango…
  Ik doe graag mee met de winactie ?

 • Blanca Yactayo
  Geplaatst op 16:18h, 14 april Beantwoorden

  Dat wil ik wel?

 • Briggitte
  Geplaatst op 19:50h, 14 april Beantwoorden

  Lijkt me heerlijk

 • Melinda
  Geplaatst op 21:27h, 14 april Beantwoorden

  Ik doe graag mee met deze toffe winactie en kan wel een oppepper gebruiken! Liefs, Melinda

 • Kim (Kim_fit90)
  Geplaatst op 21:58h, 14 april Beantwoorden

  Hi Claudia, Ik doe heel graag mee!
  Ik wil dit product al heel lang proberen. Zie dat 1 van mijn favo producten erin zit. Aloe vera. Voor mij echt een wondermiddel.

 • Brit
  Geplaatst op 09:19h, 15 april Beantwoorden

  Heerlijk masker! En mooie foto’s heb je bij je blog! liefs Bep.

 • Francis
  Geplaatst op 16:31h, 17 april Beantwoorden

  Ja! Dit lijkt me echt super tof om te winnen mijn huid heeft wel een oppepper nodig na een zware tijd die nu gelukkig helemaal achter me ligt, tijd om op te bouwen en weer te shinen!

 • Lisanne van Straaten
  Geplaatst op 17:13h, 17 april Beantwoorden

  Ik wil dit heeeel graag winnen! Ingrediënten klinken top bij elkaar en met dit masker zorg ik er wel voor dat ik een Verplicht ontspan moment in plan ?

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.