notino spa moment

Home spa moments.

Home spa moments, we vergeten hier vaak tijd voor vrij te maken, maar nu in quarantaine hebben we mooi de tijd om eens extra veel home spa moments voor ons zelf in te plannen.  Naast je eigen gezichtsverzorgings routine. Lekker maskertje, peeling, bindweefsel massage, of een heuse spa dag voor twee.. Maak er een feestje van. Come on girls and yes, boys too, treat yourself. Because you are worth it. Let’s have some home spa moments.. Hoe geniet jij van Home spa moments?

 

Face spa.

 

Om je gezicht eens lekker onder handen te nemen kan je verschillende dingen doen,  ben je met twee personen, dan kan je elkaar een facial geven, begin met een lekkere reiniging, en massage van het gelaat en haal voorzichtig onzuiverheden weg als mee eters, en maak pukkeltjes schoon. Bereid je huid voor op een zachte peeling geschikt voor thuis gebruik en passend bij jouw huidtype. Maak de huid weer schoon en breng een lekker masker aan, en laat deze even inwerken, zet een fijn muziekje op en geniet even van de rust en aandacht voor elkaar, ook leuk om met je kinderen te doen. Daarna verwijder je het masker met warme doeken en breng je een fijne verzorgende creme aan.  Ben je met z’n tweetjes ? Switch..and return the favor.

notinospamoment

 

Masker.

Welk masker is nou geschikt? Er zijn zo veel verschillende maskers te koop , wat is een lekker gezichtsmasker ?Hou je van sheet masks? Of vind je een klassiek masker wat je met een kwast of je vingers aan brengt en weer afspoelt fijn? Je kan ook voor een peel off masker kiezen. Alle varianten zijn er voor de verschillende huidtypes en met verschillende werkingen, onspannen , anti stress, anti age, reinigend en energie gevend, noem maar op. De keuze is reuze.Zelf vind ik voor door de week sheet maskers makkelijk, maar een lekker dik aangebracht klassiek klei masker is ook heerlijk, zelf wissel ik een beetje af.

Peeling

Een gezichtspeeling vinden veel mensen best een beetje spannend om zelf thuis te doen. Er zijn heel veel zachte peelings die je zelf thuis kan doen, zonder dat je bang hoeft te zijn. Ze zijn getest en geschikt voor thuis gebruik. gezichtspeeling Take your pick en lees goed de gebruiksaanwijzig, dan gaat dat helemaal goed komen. Een peeling verwijderd een deel van je huid laag en zorgt ervoor dat je nieuwe huid weer tevoorschijn komt, je huid krijgt hier een enorme boost van en een mooie frisse glow, en wie wil dat nou niet? Fresh skin om de zomer tegemoet te gaan.

Massage praktijken..

Een massage is een ultiem spa moment thuis, maar als je geen partner hebt is it een beetje lastig om bij jezelf te doen, op een buikmassage of een massage van je benen na. Dit kan je prima zelf doen, kies een fijne zachte olie met een geur waar je van houd en ga aan de slag. Als je met een partner bent,  neem de tijd en geef elkaar een fijne massage.  Zo connect je weer met elkaar en dit is natuurlijk hardstikke fijn, ook als mogelijk voorspel naar meer.  Shop jouw favoriete massage olien in je favoriete geur en enjoy your little or big home spa moments. Trek daarna je fijnste lingerie of bikini aan en ga in het zonnetje zitten voor nog meer relax momenten.

 

 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.