Foreo Bear device

Review blog Foreo Bear.

 

 

 

Review blog  Foreo Bear.

 

Review blog Foreo Bear., pas geleden ontving ik de nieuwe tool van  Foreo, de bear.  Ik was al een tijdje heel benieuwd naar dit  Dit futuristische apparaatje. Het werkt als een workout voor je gezicht. Het  versterkt en verstevigd de huid, en de 69 spieren van je gezicht en hals. De Bear beloofd een mooie, gladdere, jongere huid. En een jeugdige en gevormde contour. A dream come true? Ik heb m getest. En schreef deze Review blog  over de Foreo Bear. Lees je mee?

Foreo Bear

Hoe werkt de Foreo Bear

De Foreo Bear  combineert superieure microstroom en T- sonic pulsaties om de huid te verstevigen en een jeugdige gloed. Met het anti shock systeem dat schokvrije behandelingen garandeert voor maximale veiligheid en comfort. Het is even wennen, maar het pulseren voelt prettig aan op het gezicht. Met de app die je op je telefoon installeert  kan je precies zien wat je moet doen en kan je alles bijhouden.  Het was even wennen, want het is in het begin een beetje een vreemd prikkelend gevoel, maar als je het in combi met het serum gebruikt went je huid er snel aan en voelt het  prettig aan .Het gebruik met de app is super handig.   Heb de Bear nu een aantal weken in gebruik en kan zeker zeggen dat mijn huid zeer goed aanvoelt. Ik ga deze zeker blijven gebruiken. Want deze bevalt me echt super goed. En kost maar een paar minuten de tijd. Helemaal top.

 

product close up

Foreo Bear review

test Foreo Bear

 

 Black friday deal.

Deze dagen heeft Foreo een mooie aanbieding ,ze geven mooie kortingen op hun devices.. check de  website voor de actuele kortingen.  Deze zijn geldig tot 4 december, en uniek, want Foreo geeft zelden korting op de producten. Ook op de Luna en Ufo en de Iris en Espada en de Issa. dus check it out.  De reinigers zijn ook heerlijk om je huid te reinigen, zeker ook voor onzuivere huidjes met acne. Deze  gebruik ik ook al een tijdje.   Ken jij de producten van FOREO al?  Heb je deze al eens geprobeerd?

 

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.