Revital trax skincare

Mijn Revitaltrax beauty ritueel.

Mijn Revitaltrax beauty ritueel.

Mijn Revitaltrax beauty ritueel, dit ritueel bestaat uit een fijne lijn beauty producten van Revitaltrax. Na het Gebruik van de collageen supletie was ik erg benieuwd naar de skincare lijn.   Had er al wat meer over gezien online en was er erg benieuwd naar, en wilde deze graag zelf ervaren. Een tijdje geleden kreeg ik deze producten in huis en ben ik ze gaan gebruiken.   Ik wilde dit heel graag ervaren om van dit merk de combinatie  van binnen en buiten te combineren en te zien wat het voor mijn huid zou doen. Benieuwd naar wat deze voor mijn huid hebben gedaan als toevoeging aan de collageen supletie? Lees verder..

collageen supletie

Hoe gebruik je de Revitaltrax producten?

Met mijn Revitaltrax beauty ritueel begin ik de dag met een stick collageen in de ochtend.  Dit ongeveer een half uurtje voor ik ga eten, meestal door de koffie of met een glas water. Ik reinig twee maal per dag mijn huid met de frisse skin cleanser, ja ook in de ochtend als ik wakker wordt, want in de nacht blijft er vaak ook wat vuil en zweet achter op de huid, en restanten van de nacht creme. Deze cleanser meng ik met lauwwarm water tot een fris reinigend schuim . Dit masseer ik in de huid en spoel ik na ongeveer een minuutje inmasseren af met water. Daarna verdeel ik de moisturizing lotion over mijn huid tot het geheel is opgenomen. Ik doe dit over het gezicht en hals tot het geheel is opgenomen.

Daarna neem ik een gevulde pipet van het serum en breng het aan over de moisturizing lotion. dit met het vitamine C serum, het retinol serum alleen in de avond gebruiken . daarna gebruik ik de zachte oogcreme en verdeel deze als het serum geheel is ingetrokken. top it off met de dag of nachtcreme .. ready.. dit voelt echt enorm fijn aan op mijn huid, en maakt mijn huid heerlijk zacht en gevoed.

Revital trax skincare

Vitamine C serum.

Ik gebruikte het heerlijke vitamine C serum als onderdeel van mijn Revitaltrax beauty ritueel. Het serum bevat 12% Vitamine C. Dit is een hele fijne boost voor mijn huid elke dag weer. het is essentieel voor de aanmaak van collageen, en zorgt voor een stevige huid. Vitamine C is een antioxidant die helpt om de conditie van de huid te verbeteren.  als je pukkeltjes of andere onzuiverheden hebt helpt het tegen irritatie. Gaat ook ontstekingen tegen en helpt te herstellen. Super fijn om te gebruiken dus. Vitamine C heeft ook een positieve invloed op het verminderen van pigmentatie. En het versterkt de werking van een zonnebeschermer. Allemaal pluspunten dus. Gebruik jij al een serum met vitamine C? dit Vitamine C serum van Revital Trax is echt super. de verdere hulp stoffen in dit serum zijn : aminizuur, niacinamide, hyaluronzuur en vitamine E.

huid verzorging inde winter.

huidverzorging

Collageen.

Natuurlijk gebruik ik ook elke dag een stick collageen, dit is mijn standaard beauty ritueel, ik gebruik dit in de yoghurt, of doe het in mijn smoothie.  Maar het kan ook met water of door de koffie ingenomenworden. In het begin moest ik echteven zorgen dat dit in mijn nsysteem zit. maar het is nu helemaal deel van mijn daglijkse routine. Ik zou niet zonder meer kunnen. De huid verzorgings producten zijn een waardevolle aanvulling op het collageen suplement en zeker een aanrader om daarnaast te gebruiken en het zo te combineren, om elkaar te versterken. Een dikke aanrader dus. Ik gebruik dit supletment al een hele lange tijd en ben hier erg tevreden over.  Heb echt het idee dat het mijn huid een enorme boost heeft gegeven. Samen net deze fijne  verzorgings producten is dit een complete skincare van binnen en buiten om mijn huid in top conditie te houden. 

 

Revital trax skincare

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.