collageen supletie

Collageen supletie als anti age.

Collageen supletie als anti age.

 

Sinds een tijdje hoor je het overal om je heen.  Collageen supletie als anti age. Het is de trend op het gebied van huid verjonging en wordt gezien als de belofte voor huid verjonging van nu. Het Collageen suplement, in poedervorm wat je elke dag meteen beetje water inneemt. Collageen  supletie als anti age. Ik heb er verschillende getest, en kom elke keer toch weer terug bij  Revital Trax. Dit nederlandse bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van de beste anti age producten , supletie, cremes, serums, voor zowel mannen als vrouwen.  Deze producten samen gebruiken versterkt de werking en het resultaat. De Producten zijn clean, green en dus erg goed voor jouw huid, en haar. Maar het heeft ook een gunstig effect op  je nagels, botten, haar, gewrichten en kraakbeen.  Sounds perfect voor deze midlife woman. Dus ik ging er mee aan de slag. 

Wat is collageen?

 Wat is collageen?

Collageen supletie

Elke dag een stick 

Hoe begin je?  Nou heel eenvoudig, elke ochtend bij mijn ontbijt maak ik een zakje klaar.  Je mengt het met water en drink het dan. Ik neem het bij mijn ontbijt, maar kan natuurlijk ook op andere momenten van de dag. Ben ook meteen begonnen met het gebruiken van het Vitamine C serum, om het resultaat te versterken. Dit serum voelt zeer prettig aan op mijn huid. Heb zelf een hele droge huid, dus ik gebruik naast het serum ook nog een fijne rijke creme eroverheen. Nu na een paar weken merk ik dat mijn huid en nagels er zeker op voorruitgaan. Mijn huid voelt zacht en mijn nagels zien er beter en sterker uit.

collageen supletie

 

ANTI-AGING COLLAGEEN COMPLEX VOOR VROUWEN

RevitalTrax Anti-Aging Collageen Complex is een unieke drinkbare mix met 5000 mg gepatenteerde VERISOL® Bioactieve Collageen Peptiden, 100 mg Ester-C®, 10 mg Zink en 2 mg Biotine, ontwikkeld voor een mooiere huid- en haarstructuur. Dit complex heeft ook een zeer positief effect op het versterken van uw nagels, botten, gewrichten, kraakbeen en het ondersteunt uw immuunsysteem.

Het is bewezen door klinische studies dat het de huid van binnenuit voedt en zorgt voor een jongere uitstraling. Het vermindert rimpels, fijne lijntjes en het helpt de zichtbaarheid van cellulite te verminderen. Het maakt de huid zachter, gladder en egaler en het zorgt ervoor dat de elasticiteit en stevigheid wordt behouden. 

Dit is een clean label product. Dat wil zeggen dat er geen suikers, zoetstoffen, smaakstoffen of andere additieven zijn toegevoegd. Het bevat 100% pure ingrediënten.

 

skin supletie

Voordelen van het gebruik op een rij.

 • Natuurlijke huidverjonging
 • Vermindert rimpels en fijne lijntjes
 • Voedt de huid
 • Helpt de elasticiteit en stevigheid van de huid te behouden
 • Maakt de huid zachter, gladder en soepeler
 • Helpt de zichtbaarheid van cellulite te verminderen.

Resultaat

Heb het nu een aantal weken gebruikt, en merk echt dat mijn huid , haar en nagels zo veel beter gaan. Qua celulite merk ik nog niet veel verschil. Houd jullie op de hoogte. Ook proberen? Kijk voor meer informatie op de site van  Revitaltrax.

2 Reactie's
 • Brit
  Geplaatst op 08:40h, 17 februari Beantwoorden

  Super interessant. Dat wil ik ook wel is gaan proberen. Merk wel nu na mn 40e dat mn huid meer voeding nodig heeft.

 • Danielle
  Geplaatst op 18:25h, 17 februari Beantwoorden

  Klinkt fijn zeg echt iets wat de 40 plus huid goed kan gebruiken. Ik ken dit merk nog niet maar ga het zeker een keer proberen

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.