Clarins

Mijn make up removal routine.

My  make up removal routine. Welke  gezichtsreiniging gebruik je? Je huid reinigen als je make up op hebt gehad, doe jij dat altijd trouw elke dag? Ik heb de heerlijke producten van Clarins  gebruikt om mijn huid te reinigen .  Het is super belangrijk om je huid elke ochtend en avond goed te reinigen. Vooral in de avond, ook als je eigenlijk nauwelijks make up op gehad hebt. My make up removal routine. Ik vertel je meer over een goed reiningings ritueel. Je huid goed reinigen is beauty hack nummer 1. Je huid conditie staat en valt met het goed reinigen van je huid.  Want alle invloeden van buitenaf zorgen voor vuil op je huid. Ik sta elke keer versteld  als ik mijn huid reinig wat er nog vanaf komt.  Vooral vroeger, toen ik nog ouderwets met alleen een milk en toner op een watje reinigde. 

Notino.nlskincare routine.skincare routinehuid verzorging

Inmiddels zijn we vele jaren verder, heb ik veel bijgeleerd over het reiningen. Man ,zelfs mijn tiener dochters hebben en heuse skincare routine. Daar  konden wij als tiener nog een puntje aan zuigen. Sinsdien ben ik me ook meer gaan verdiepen, vooral in het reinigen, want daar staat of valt de conditie van je huid.  De schoonheidsspecialiste zei het al. Als je iets verandert om je huid in betere conditie te krijgen, investeer dan in een hele goede reiniger.  Zo gezegd, zo gedaan.

Cleanse, cleanse, cleanse..

 Reingen is het toverwoord als je je huid flawless en glowing wilt hebben.  Dat betekend ook dat je elke dag je make up er goed af moet halen. Als je huid goed gereinigd is kunnen de werkzame stoffen van je verzorgende producten goed hun werk doen.  Als je huid nog niet schoon is, is het effect van deze producten nihil. Echt zonde van je mooie dure cremes en serums waar je dan wel in geinvesteerd hebt.  Het ouderwets reinigen met een paar watjes met milk waarmee je het vuil op je huid verplaatst reinigd je huid niet.  Een goede cleansing balm of cleansing gel, of olie werkt het beste, gewoon met lauw of koud water, wat je huid meteen een fijne boost geeft is het beste.  Welke reininger gebruik je dan? Wat het veste bij jouw huid past ligt aan je huid type. En wat je zelf prettig vind om te gebruiken.   cleansers, gels, micellairwater,  balms, toners, noem maar op.

spiegel selfiemirror selfieskincare routine

My make up removal routine.

 Zelf heb ik natuurlijk ook mijn favorieten. Op het moment gebruik ik een serie producten van Clarins.  Deze bevallen me super goed. Begin altijd met het verwijderen van mijn oogmakeup.  Dit doe ik met de Gentle eye make up remover.  Hier reageert mijn gevoelige huid erg goed op.  daarna reinig ik mijn gezichtshuid graag met de gentle renewing cleansing mousse., deze voelt heel zacht en comfortabel aan en maakt mijn huid zacht schoon. daarnaast gebruik ik toch ouderwets graag een milk en tonic, deze gebruik ik ook graag van Clarins. Met de soothing toning lotion sluit ik graag mijn reinigings ritueel af. Daarna een heerlijk serum en creme , die slurpt mijn droge huid op en voelt dan schoon, fris en comfortabel gehydrateert aan, en ben ik klaar voor de nacht. Huid verzorging is super belangrijk.  Heb jij een reininginsritueel?

huid verzorgingclean your skinmy calrins ritual Notino

 

 

3 Reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.