floradix magnesium

Magnesium, wat doet dat voor je?

Magnesium, wat doet dat voor je?

Als sportende vrouw ben ik natuurlijk al bekend met de voordelen  en de werking van magnesium. Magnesium in een drankje van Floradix . Deze is gemaakt van planten en vruchtensappen met een goed opneembare vorm van magnesium. Magnesium is een belangrijk element wat een rol speelt bij veel processen in ons lichaam. het ondersteund het energie niveau. En het herstel van spieren na het sporten. Het elixer smaakt lekker. Het is een stuk aangenamer innemen dan pillen en poeders. Het is geschikt voor vegetariers. Klinkt goed he?

 

floradix magensium vloeibare magnesium

alle voordelen van Floradix magnesium op een rij.

eigenschappen van Floradix Magnesium.

Het bevat een magnesium mix in de vorm van magnesiumgluconaat en magnesiumcitraat. Hierdoor wordt het goed in het lichaam opgenomen. Het mineraal magnesium is belangrijk voor de spieren, zenuwstelsel en de bot aanmaak.

floradix magnesium

Neem een maat beker neemt per dag. Dit voorziet het je lijf van 67% van je dagelijkse magnesium behoefte.

Het is gemakkelijk in te nemen.  Perfect als je pillen lastig vind om in te nemen.

Bevat een uitgebreid aantal plantenextracten. onder nadere kamille bloem, venkelvrucht, sinasappelschil, wortel en spinazie blad.

Alle ingredienten zijn opgelost in een fruitige mix van water, ananas, peer ,mango, abrikoos, carobe extract, druif, citroen en wortel. Waardoor Floradix magnesium lekker smaakt.

Het bevat geen chemische toevoegingen. Er zitten geen gluten of lactose , alcohol, conserverings middelen of kunstmatige kleuren smaak stoffen in.  Daarmee  is het een clean label product, en ook geschikt voor vegetariers.

Energie mineraal

Magnesium is en alleskunner. Een multitalent onder de mineralen. het stuurt diverse processen aan in het lichaam. Van nature zit magnesium in het mineraal in zaden, noten en groenten. De voedingsstof draagt bij tot de normale werking van het zenuwenstelse. Het heeft een gunstige invloed op de gemoedstoestand. Daarbij bevorderd het ook de energie stofwisseling en draagt het bij aan gezonde en sterke botten. Echt geweldig hoe floradix  zo’n mooi makkelijk opneembaar product heeft kunnen ontwikkelen, waar iedereen baat bij heeft . Ook een keer proberen? Te koop via Floradix magnesium

 

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.