Leev biologische producten

Leev! Biologische eerlijke en gezonde producten.

 

Leev biologische producten

Leev is  een uniek merk in gezonde biologische voeding, ik ontving een pakket met verschillende producten en testte deze uit, en ontdekte het verhaal achter Leev, anders! de oprichter van  Leev  is begonnen met een passie voor lekker en gezond eten, en omdat hij vond dat het anders, Gezonder, eerlijker, en lekkerder moest.  Met alle goeds uit de natuur, met alleen maar een verpakking eromheen. Samen met een aantal kleine biologische fabrikanten heeft hij lekkere en bijzondere producten bedacht en ontwikkeld. Met betere, biologische granen, meer vezels en minder suiker. Zijn missie? Een verantwoord product voor iedereen.

hoe maak je zo’n puur product?

Daar maken ze bij Leev  serieus werk van. De Leev-producten zijn  betaalbaar, de verpakking eenvoudig en handig. En zonder toevoegingen, smaakversterkers en chemicaliën; puur natuur. Leev producten zijn lekker en goed voor jezelf en perfect om aan je kinderen te geven, lekkere tussendoortjes, ik bedoel, proef die heerlijke wafels, heerlijk krokant, niet te zoet. En zo zijn er heel veel heerlijke producten, zoals de wafels van kikkererwtjes, en de choco bars. Zelf vond ik de bananen brood mix wat minder, maar ook zeker goed te gebruiken. Maar ga deze producten zeker vaker in mijn winkelmandje gooien. Pure en eerlijke biologische voeding heeft natuurlijk altijd de voorkeur hier in huis, voor zover mogelijk, en de producten van leev zijn grotendeels ook vrij van gluten, ook voor mensen met dit dieet dus veel mooie producten.

Leev Foundation

Om te investeren in mens en natuur heeft Leev de Leev Foundation opgericht. Via deze stichting delen ze de bedrijfsopbrengst met mensen die het in ons land minder goed getroffen hebben. Leo , de oprichter van Leev denkt dat het echt leven meer is dan goed doen. ‘Ik denk dat dit verborgen zit in 9 tastbare eigenschappen van leven; Liefde, vreugde, vrede, geduld, vriendelijkheid, goedheid, trouw, zachtheid en zelfbeheersing.’ Zijn droom is dat Leev je inspireert goed voor jezelf en voor anderen te zorgen. Mooie bedrijfsfilosofie, en precies hoe ik in het leven sta, en graag met anderen omga. Perfecte combi van heerlijke eerlijke biologische producten en een goed hart. Ga gauw zelf ontdekken welke producten jij het lekkerste vind.

meer over biologisch eten? lees hier 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.