Luxe lingerie van Hunkemoller

Als echte lingerie fanaat hou ik online de nieuwe lingerie collecties natuurlijk goed in de gaten.  Zo ontdekte ik net de nieuwe items van de luxe lingerie van Hunkemoller. Deze lijn heet Noir, en is chic, sexy, sensueel en straalt klasse uit. Hou jij van luxe lingerie?  

Zelfverzekerd gevoel.

Zelf geeft goed zittende en sexy lingerie me een zeker en goed gevoel, en dat begint al met het uitkiezen. Zelf ga ik altijd graag naar de winkel, om stofjes te voelen, en lingerie te passen.  Daar begint het plezier. Bij de grote winkel op de kalverstraat hebben ze fabulous pashokjes, maar thuis op je gemak je bestelde items passen is natuurlijk ook heel fijn en veilig.  Je kan alle tijd nemen de juiste keuze te maken en jouw dream setje te selecteren.Kijk naast wat je mooi vind ook welke pasvorm en maat bij jou past. Welke kleuren je goed staan, en wat voor slip/ string je fijn zit.

 

De juiste pasvorm en maat.

In principe als we onze maat hebben laten weten is je maat duidelijk. Toch is het in de praktijk zo dat niet alle modellen hetzelfde vallen qua maat. Bij hunkemoller hebben ze een handig pasvorm systeem waar je je eigen favoriete pasvorm kan selecteren, nadat je deze hebt ontdekt. Zo heb je nooit meer een miskoop.  

Luxe lingerie.

Deze luxe lijn van Hunkemoller is net even een tikje meer chic en exclusief dan de normale collecties. Deze  items stralen luxe en klasse uit, is gemaakt van de mooiste materialen, voor thuis, maar ze zijn ook zeer geschikt voor een fijne date night met je lief/man. Hij zal aangenaam verrast zijn als je je uitkleedt en hij ontdekt zo’n prachtig setje. Dan voel jij je een echte powervrouw en hebt de touwtjes in handen.  And it all starts with Luxe lingerie van Hunkemoller. Because luxury is a state of mind.

 

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.