Kleine afvalemmer, grote hulp!

KLEINE AFVALEMMER, GROTE HULP!
Brabantia introduceert Bo Afvalemmer 4, 7 en 12L.

Voor je badkamer wil je een afvalemmer die mooi is, makkelijk schoon te maken én makkelijk te openen. Daarom hebben de nieuwe Brabantia Bo Afvalemmers van 4, 7 en 12 liter een deksel dat je van links, rechts en van voren open kunt doen. Dus zet – of hang – deze Bo waar je maar wilt. De handige en hygiënische badkamer-Bo’s zijn verkrijgbaar in Matt Black, White, Matt Steel Fingerprint Proof, Brilliant Steel, Platinum en Dreamy Blue en hebben 10 jaar garantie. Vanaf nu te koop.

In de badkamer moet je de dag ontspannen kunnen beginnen en eindigen, dus investeer in plezier en gemak. Onze kleinere Bo Afvalemmers hebben het allemaal. – Valerie Denys, category manager Waste Management.

Badkamer bliss
Rust nodig? Of juist een plek om op te laden? Maak van je badkamer een oase van rust in je drukke leven of huishouden! Brabantia helpt je bij het creëren van een fijne, georganiseerde plek voor jezelf, helemaal in jouw eigen stijl. Want Brabantia badkamerproducten zijn ruimtebesparend en mooi. Voor een goed begin (en einde) van je dag.

Een strakke badkamer met Bo
Brabantia komt met een kleine & slimme 12-, 7- en 4-liter versie van de populaire Bo. Ideaal voor de badkamer, het toilet of waar je maar wilt. Deze Bo Afvalemmers hebben een hygiënische uitneembare binnenemmer en een deksel dat van alle kanten open kan. Dus niet meer rugwaarts buigen om iets in de prullenbak te doen of ‘m schoon te maken.
Bij de 4- en de 7-liter Bo Afvalemmers krijg je muurbeugels, zodat je ze ook kunt ophangen. Al deze baby Bo’s hebben een geïntegreerde handgreep achterop, voor makkelijk verplaatsen en legen. En natuurlijk zijn alle nieuwe Bo Afvalemmers Cradle-to-Cradle® gecertificeerd op Brons niveau.

Hallo bijpassende vuilniszakken!
Omdat twee slimme producten je leven makkelijker maken dan één, heeft Brabantia ook voor deze Bo Afvalemmers PerfectFit Afvalzakken met trekbandsluiting. Deze sterke en knappe zakken maken het legen van de prullenbak een makkie. In elke afvalemmer vind je een gratis probeerpakket met perfect passende vuilniszakken.

De Bo Afvalemmers 4, 7 en 12L zijn vanaf maart verkrijgbaar in Matt Black, White, Matt Steel Fingerprint Proof, Brilliant Steel, Platinum en Dreamy Blue. Je vindt ze bij toonaangevende (online) retailers, warenhuizen en huishoud- en keukenspeciaalzaken. Je krijgt er 10 jaar garantie en service op. Neem voor meer informatie contact op met de Brabantia verkoopafdeling of bezoek de website www.brabantia.com

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.