Sissy boy lanceert Holistic beauty collectie.

Met de nieuwe Holistic Beauty lijn wil Sissy-Boy’s Creative Director inspireren

Al zo’n 4,5 jaar staat Kathelijne Osterloh aan het hoofd van de designafdeling van Sissy-Boy. Werken op gevoel is iets wat Kathelijne zo ongeveer heeft uitgevonden. Voelen wat er in de lucht hangt en dit vervolgens in een concept gieten. Zo is ook de Holistic Beauty lijn ontstaan.

The art of slowing down
Vaak wordt aan Kathelijne gevraagd; waar haal je de inspiratie vandaan? Hoe verzin je een collectie? De collecties van Sissy-Boy weerspiegelen datgene dat bij haar en de andere designers leeft. Dat kan van alles zijn; kunst, de natuur maar ook het geschreven woord kan ons raken. Wat ze bij Sissy-Boy heel sterk voelen is de behoefte aan vertragen en wat meer stil te staan in het moment; The art of slowing down. Verbinding met jezelf en met de mensen om je heen.  

Mooie selfcare producten om jezelf te verwennen
Voor jezelf te zorgen betekent is voor iedereen anders. Dat kan uiteenlopen van een lekker bad met een natuurlijke zeep, een boek over bewuster leven of je laten inspireren door de kaarten van Inner Compass Cards en Check in cards. Verder bestaat de collectie uit onder andere een Reflexology set, lipbalsem, saliebladeren, wierook en rookstokjes, theesoorten en chocolade, heerlijke sprays en olies, kristallen, armbandjes, parfum en inspirerende boeken. Sissy-Boy ziet dat deze collectie mensen inspireert. De eerste cijfers laten zien dat dit een succesvolle uitbreiding van het assortiment is.  

‘Liefde, passie en plezier zijn het recept voor succes’ 

Over Sissy-Boy        
Sissy-Boy is een uniek mode- en lifestylemerk met vandaag de dag meer dan 40 winkels in de Benelux. Sissy-Boy is een merk met Nederlandse roots en een mondiale levenshouding. Een merk met een verhaal. En dit verhaal gaat, naast kleding, ook over eten, drinken, verzorging, styling en nog veel meer. Het draait hierbij om combinaties en om de bijzondere verbindingen en ervaringen die daaruit ontstaan. Mode met interieur, styling met living, een jurk met accessoires. Samen met Sissy-Boy geef je vorm aan de basisbehoeften van je leven. Het credo van Sissy-Boy luidt daarom: Life designed with Sissy-Boy.

Heb je interesse in de visie van Kathelijne? Lees dan de bijlage: In gesprek met Kathelijne Osterloh.

De collectie is te verkrijgen via de webshop van Sissy-Boy.

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.