notino Valentijn

Haarparfum on my wishlist.

haarparfum

Heb jij wel eens gehoord van haar parfum? Of haar parfum gebruikt? To be honest had ik hier tot voor kort nog nooit van gehoord. Geen idee van het bestaan van speciaal haarparfum. Ik spoot dan ook regelmatig een beetje parfum in mijn haar. Om je haren langer verzorgd en fris te houden kan je beter een waasje haarparfum over je haar sprayen. Dit om je parfum te versterken en je haar extra te verzorgen. Haarparfum staat op my wishlist dus nu. Geniet van je favoriete geur elke keer als je je haar over je schouder gooit. Dit kan je toch ook met een gewone parfum doen, hoor ik je hardop denken..

Waarom haar parfum?

         Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is mugler-alien-haarparfum-voor-vrouwen_.jpg         

Spray gewone parfum liever niet op je haar. Kies voor een milde haarparfum in spray! Een gewone parfum laat je haar wel lekker ruiken, maar als je dat veel gebruik kan de haar erg uitdrogen. Een speciale parfum voor het haar daarentegen maakt met zijn lichte samenstelling en lager alcoholgehalte je haar niet stuk, maar zal het op een milde manier verzorgen. Bovendien blijft je haar urenlang heerlijk ruiken.

Hoe gebruik je dan haarparfum?

Spuit haarparfum op je haar van een afstand van minstens 15 centimeter. spuit het niet op je kleren. Haarparfum kan namelijk hydraterende en verzorgende oliën bevatten, die op je haar wel een heerlijk verzorgend effect hebben, maar op je kleren vette plekken kunnen achterlaten.Vul je favoriete parfum aan met een haarparfum.. zoals van  haarparfum Gucci Bloom en bijvoorbeeld Chanel haarparfum en geniet van frisheid en heerlijk ruikend haar de geur de hele dag . Bij Notino hebben ze een aantal heerlijke haar parfums om uit te kiezen. En deze staan dus op mijn wishlist. Zou jij dit ook graag eens proberen?

notino Valentijn
Niche parfum

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.