valentijnsdag

Valentijnsdagcadeau tips.

Ben jij op zoek naar het perfecte valentijnsdagcadeau? Lees dan gauw verder. Over een paar dagen is het Valentijn.. De dag bij uitstek om je lief te verassen met een romantisch valentijncadeau, bijvoorbeeld een heerlijk parfum..  Heel veel keuze natuurlijk ,dus ik zette mijn parfum favorieten voor je op een rij. Want dat blijft toch wel een van de fijnste cadeaus.. 

Notino Valentijn

Valentijnsdagcadeau tips voor haar

 Wat is het ultieme valentijnsdagcadeau? Een doos bonbons, een grote bos rode rozen, of een heerlijke fles parfum? Rond kerst en het begin van het jaar zie je altijd veel nieuwe geuren op de markt komen. Koop je een nieuw geurtje of juist een van haar favoriete golden oldies? De verpakking kan vaak ook een rol spelen in de keuze van het cadeau. want sommige flacons zijn net een droom, maar zeggen niet altijd wat over of de geur ook je smaak is. Dus play it safe met haar all time favorite?  Of ga je voor het verassing effect?   Wat wordt jouw valentijnsdagcadeau voor haar?

Daisy marc jacobs

     

Chloe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Favorieten

Een van mijn all time favorites is Chloe Love parfum. Dit parfum is sensueel, chic, vrouwelijk en veel vrouwen vinden dit een heerlijk parfum, en veel mannen vinden dit lekker ruiken. Liefde voor Chloe, zeker een hit voor valentijn. Andere heerlijke vrouwen parfums zijn; La vie Est belle van lancome en de nieuwe lancering van de golden oldie in een nieuw jasje Tresor in love. De geur  in Love with you van Armani is ook een ultiem valantijnscadeau, alleen de naam al. Ze hebben we nog meer romatische parfums,zoals Amor Amor van Cacharel, en Daisy Love van Marc Jacobs.
Zelf shopte ik bij Notino een heerlijke geur voor mijn dochters voor valentijn en voor mijn man.

notino Tom Ford

notino Valentijn

 

 

 

 

 

Valentijncadeau tips voor hem.

 Ook voor mijn lief shopte ik een heerlijke geur, mijn man is heel kieskeurig en vind niet snel een geur lekker, voor hem speel ik dus altijd safe, en bestel een van zijn favoriete geurtjes. Hier vind je een aantal mooie valentijnscadeaus voor hem  op een rij..

Zelf zijn dit mijn heren favorieten:

  • Hugo Boss the scent for him.
  • Gucci guilty pour homme.
  • Dolce & Gabanna the one for him.

 

 

 

 

 

 

 

 

Natuurlijk is het leuk om elkaar te verwennen. Wij doen dit het hele jaar door, gezellige dingen doen samen, kleine cadeautjes en verassingen. Op valentijn vinden we het leuk om elkaar extra te verwennen en in het zonnetje te zetten. Dit doen we  met wat leuks. Bijvoorbeeld een cadeautje, een dagje of nachtje weg, en een kaart met persoonlijke blijk van waardering of gedicht. Dat laatste is mijn favoriete cadeau, want zo persoonlijk. Ik wens jullie een fijne valentijn.

 

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.