Eve Taylor Retinoid Renew Complex


Eve Taylor heeft een nieuw product uitgebracht: het Eve Taylor Retinoid Renew Complex! Dit lichtgewicht getextureerd behandelingscomplex met een zeer stabiele ingekapselde retinoïde om celvernieuwing te stimuleren, huidverkleuring te verfijnen en huidverjonging te bevorderen.

Een lichtgewicht getextureerd behandelingscomplex met een zeer stabiele ingekapselde retinoïde om celvernieuwing te stimuleren, huidverkleuring te verfijnen en huidverjonging te bevorderen. Vitaminen en plantaardige ingrediënten maken de huid glad en versterken en bevorderen een verbeterde huiddichtheid en stevigheid.

Huidtype/-conditie: 
Door de zon beschadigde huid met verminderde elasticiteit, verlies van helderheid van de huid, fijne lijntjes en ruwe huidtextuur. Dit product is niet geschikt voor gebruik tijdens elk stadium van de zwangerschap of
tijdens het geven van borstvoeding.

Voordelen: 
Een multi-targeted serum met vitamine A om het huidvernieuwingsproces te versnellen, waardoor de epidermale textuur gladder wordt voor een verfrist en verfijnd uiterlijk. Deze gemakkelijk opneembare formulering verbetert de huiddichtheid en verbetert het vermogen om vocht vast te houden, waardoor fijne lijntjes en rimpels zichtbaar worden.

Vitamine C-rijke plantaardige ingrediënten verhelderen een ongelijkmatige teint en bevorderen een gezonde, stralende teint. Dit zachte maar effectieve behandelingscomplex is ideaal voor degenen die nieuw zijn met vitamine A, of voor degenen die eerder retinol en op vitamine A gebaseerde producten niet hebben verdragen.

Belangrijkste ingrediënten

De belangrijkste ingrediënten zijn: 

  • Retinyl Palmitate 1% (Vitamine A) – deze zeer stabiele vorm van ingekapselde vitamine A verhoogt de celvernieuwing, waardoor de helderheid, textuur en toon van de huid verbetert. Retinylpalmitaat is de zachtste van de vier retinoïden, waardoor het een ideale oplossing is voor degenen die nieuw zijn met vitamine A, of degenen die eerdere gevoeligheid voor Retinol hebben ervaren.
  • Natriumascorbylfosfaat (Vitamine C) – Een vorm van vitamine C met een laag irritatiepotentieel. Het beschikt over een sterk antioxiderende werking om zich te verdedigen tegen oxidatieve stress en tegelijkertijd de teint te versterken met glans en helderheid.
  • Acerola (Barbados Kers) – dit superfood is rijk aan polysacchariden, polyfenolen en antioxidanten die samenwerken om fibroblasten te beschermen tegen oxidatieve schade om een ​​jeugdige huid te behouden.

Gebruik

 ’s Avonds na het reinigen van de huid zachtjes aanbrengen op het gezicht, de hals en het decolleté, waarbij de oog- en lipcontouren worden vermeden. Volg met een geschikte nachtcrème. Zorg ervoor dat bij gebruik van dit product overdag een SPF 50 wordt gebruikt.

Voorzorgsmaatregelen: Dit product bevat een vorm van vitamine A. Tijdelijke huidgevoeligheid of roodheid kan optreden bij het eerste gebruik van dit product. Verminder het gebruik als irritatie optreedt en aanhoudt. Breng overdag een geschikte SPF aan.

Over Eve Taylor

Eve Taylor London heeft een enorme passie voor natuurlijke huidverzorging. Al meer dan 50 jaar wordt er gebruik gemaakt van de kracht van aromatherapie en botanische extracten om de huid en het algehele welzijn te verbeteren.

Eve Taylor London is opgericht door Eve Taylor, een ware pioneer in de wereld van aromatherapie. Onze producten zijn verrijkt met de fijnste handgeblende essentiële oliën. 

Exclusief verkrijgbaar in salons, spa’ s en bij professionals. 

Eve Taylor London verzekert dat je huid op zijn best zal zijn, elke dag opnieuw. 

Eve Taylor gelooft niet in dierproeven – de producten worden getest op vrijwillige mensen. Het meerendeel van de producten is vegan.

De essentiële oliën zijn allemaal afkomstig uit de natuur, met het oog op het helpen van de wereld om ons heen te beschermen voor de generaties die volgen. Daarom streeft Eve Taylor ernaar zo duurzaam mogelijk te werken en worden er gerecyclede verpakkingen gebruikt.  

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.