Skincare

Filorga time filler.

Filorga time filler.

Filorga time filler.  Vorige week was ik te gast bij de lancering van deze nieuwste innovatie op anti aging gebied van Filorga. Samen met een aantal andere beauty dames was ik te gast op een werkelijk fantastische locatie in Amsterdam, waar  we deze lancering plaats vond.  De belofte van vijf voudige anti aging werking wekte mijn nieuwsgierigheid en kon niet wachten dit product te ervaren en het verhaal erachter te horen.  De dames van Filorga france waren speciaal naar Amsterdam gekomen om ons er alles over te vertellen. Ik deel hier de ins en outs van dit fantastische nieuwe product.

Filorga time filler

Vijf voudige anti rimpel werking.

Vijf voudige anti rimple werking met Filorga time filler. Ja, 5 voudig,  geinspireerd op de beste injectie technieken. Dit product is op het moment de bestseller van het merk. Doel van het product? In slecht een stap een gladmakende correctie bieden. De unieke samenstelling en formule van time filler van Filorga bied een zichtbare anti rimpel effectiviteit.  In tien jaar is het assortiment uitgebreid met steeds meer producten.  met elke update en nieuw product belooft Filorga een nog effectievere werking. Zo ook met deze nieuwste  lancering, met de beste actieve ingredienten.  Hoe het werkt? 

Filorga eventTime filler

Rimpels: fouten in de matrix.

Filorga time filler  corrigeert deze fouten in de matrix. Rimpels onstaan met de tijd, door  verschillende factoren. stress, vervuiling, leeftijd, huidtype, aanleg,  levensstijl.. Er zijn vijf verschillende soorten rimpels. Verschillende soorten plooien in de huid worden veroorzaakt door verschillende dingen en vragen specifieke zorg. Op elk van deze 5 rimpel soorten werkt deze time filler op de vermindering en verbetering van de huidconditie en zichtbaarheid van de rimpels.

Anti rimpel met Filorga time filler

Deze rimpels hebben allemaal eigen unieke eigenschappen.  Een van de grote oorzaken van het krijgen van rimpels is de verslapping van de huid en het krimpen van de schedel met de jaren. Hierdoor ontstaat volume verlies en de zogenaamde hamsterwangzakjes. Heel charmant.  Met deze heerlijke creme, verkrijgbaar in gel en creme variant ga je deze vijf rimpels te lijf en verzorg je meteen de huid met de beste ingredienten om jouw huid jong ,stralend en fris te houden. Zeker een aanrader om dit fantastische nieuwe product  eens te proberen, ben benieuwd wat jouw ervaring zal zijn.

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.