Essie Nails

De nageltrends van deze zomer.

De nageltrends van deze zomer.  Want Summer nails zijn hot.  In de zomer letten we veel meer op deze details, zowel op de handen als voeten.  En er zijn deze zomer een aantal trends die er letterlijk en figuurlijk uit springen. Lak jij ze zelf of ga je liever naar een salon en laat je het klusje voor je opknappen? En wat gaat het worden? Zo veel keus, niet te doen. Of je nou zelf lakt of het laat doen, wat je moet kiezen is zo lastig met al die leuke opties. Deze zomer is opvallen een must, of juist heel ingetogen nagels.. Je ziet de French manicure maar dan 2.0 en nail art galore, check inista voor de meest uiteenlopende inspratie. We lakken dus op heel veel verschillend manieren deze zomer, en wie zegt dat je een trend moet volgen? Wissel af zo vaak je wilt.  De 5 nageltrends van deze zomer op een rij hier onder voor jou. Voor de perfecte  zomer  nagels.

De French manicure 2.0

French manicure

Een van de nageltrends van deze zomer: We kennen allemaal de naturele French manicure, perfect pink met een dun wit randje. maar dat doen we nu even anders, met een net wat opvallender randje.. wat dacht je wan een fel kleurtje of bvb een kant randje , dubbele nagelrand   well, the possibilities are endless. Wees creatief. Want alles kan en mag.

Natural nails

 

natural nails

Is nail-art  totally not you,  en hou je niet van schreeuwerige  kleuren en prints?  Ga voor natuurlijke aardetintjes,. Lichtroze, zachtbruin en koper, of een mooie transparate lak, less is more. En zo zien jouw nagels er super verzorgd en elegant uit. 
Nieuw seizoen, nieuwe nagellak. Naturel hoort daar zeker ook bij.

Crea nagels

nail art

 Aparte nagels, printjes, dipdye, tye dye ,maar dan voor je nagels. Hoe tof is dat. Je ziet heel insta er mee vol staan,en het verbaast me steeds weer, hoe toffe nagel creaties er voorbij komen. Van koeienrpint, tot tyedye, tot merk logos en noem maar op. Niks lijkt te gek en het ziet er allemaal even bijzonder uit. Me likey.. Te moeilijk om zelf te doen? Veel salons zijn hier super goed in en we  worden ontzettend aangetrokken tot creatieve nagels.  Althans, ik wel, and i love it. Voor mijn een van de nagellak trends van deze zomer.

nail art

50’s pastels

Een altijd terugkerende trend in nagellak voor de zomer, de perfecte pasteltintjes. Elk jaar zie je deze trend terug komen. Prachtig bij een gebruinde huid, en super cute om elke nagel een eigen kleurtje te geven, zodat je een regelboog aan kleurtjes op je nagels hebt. Je kan natuurlijk ook je nagels in een mooie pastel tint lakken.   bijvoorbeeld Essie nagellak heeft er veel keus in.I love it. Voor welke nagellak trend van deze zomer ga jij? Of heb je ook meerdere favorieten?

Essie Nails

Blauw past bij jou.

blue nails

Meer dan ooit zie je blauwe nagellak verschijnen op de nagels, deze trend kleur staat bij alle kleding en is een frisse kleur die je makkelijk pakt. van zacht blauw, tot klassiek blauw en marine blauw, hoe simpel kan je een trendkleur aan je wardrobe toevoegen, de klassieke blauwe kleur is de trendkleur van het seizoen, but to be honest, deze gaat nooit out of style. Daarmee zit je altijd goed.

Welke trend spreekt jou het meeste aan? Of heb je er net als ik meerdere? Doe jij al aan creatief lakken/ Of breng je regelmatig en bezoek aan je nagelsalon voor een nieuwe mooie creatie? Je shopt de laatste trend in nagellakjes bij bvb Notino. Net als de beste keus in huidverzorging.

blue

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.