Blundstone boots

comfortabel wandelen met Blundstone

Comfortabel wandelen met Blundstone.

Comfortabel wandelen met Blundstone,  lekker op stap, een lange wandeling maken in de duinen. Dat is een van mijn favoriete bezigheden.  Ik kan uren dwalen door de duinen en in de bossen, samen, of alleen. Lekker even weg uit de dagelijkse drukte en van alles moeten. Zo´n wandeling doet mij echt goed, ik knap er van op en kan lekker even mijn koppie leegmaken.  Samen lopen en een goed gesprek hebben, of alleen en vooral focussen water om je heen gebeurt, heerlijk. 

Tussendoor neem ik  een fijne pauze op een van mijn favoriete plekjes, waar je niemand ziet, alleen wat dieren en ruisende takken. Heerlijk, echt even een oplaad moment. Om deze wandelingen te doen tref ik wel een kleine voor bereiding. Ik zorg altijd voor de juiste uitrustig om deze wandelingen zo comfortabel mogelijk te doen. Daarbij heb ik een vaste uitrusting, en kan ik comfortabel wandelen met Blundstone

comfortabel wandelen met Blundstone bootsBlundstone wandelenblundstone boots

Wandel uitrusting.

Om goed  voorbereid op stap te gaan heb ik een vast lijstje aan essentials. die ik altijd bij me heb.  Om te beginnen heb je voor een flinke wandeling natuurlijk een paar fijne goed zittende schoenen nodig.  Een paar wat tegen een stootje kan. Dit is nummer een.  Mijn huidige wandelschoenen zijn van Blundstone, en hebben een fijne voering voor de koudere dagen.  Ik heb ook een fijne zomerse variant in de vorm van een stijlvolle chelsea boot.  Zo kan ik in elk seizoen comfortabel wandelen met Blundstone.  Verder heb ik altijd een rugzakje mee gevuld met wat proviant. Hierin een waterfles, wat te eten, snacks en een boek, een fijne creme , een jasje voor als het kouder wordt dan gedacht.  en mijn duinkaart. 

Blundstone boots

comfortabel wandelen met blundstonecomfortabel wandelen met blundstone

 

Beginner met  lopen?

Als je nog niet zo vaak lange stukken gewandeld hebt is het het beste om te beginnen met een kortere route.  Een die je kan volgen met bordjes, zo zijn er in het noord hollands duin gebied een aantal super leuke routes van 3 en 5 kilometer.  Die zijn goed te doen, en een mooi begin om te gaan wandelen.  Zo raak je de weg niet kwijt en kom je zeker weer op de juiste plek uit om weer naar huis te gaan.  Je zal niet de eerste zijn die er verdwaald. Er zijn een stuk minder zendmasten en het bereik met internet is er niet zo sterk.  Die navigatie zal je niet altijd kunnen helpen.

Naast dit zijn de juiste schoenen en stevige sokken echt van belang als je lekker wil lopen en je geen blaren wil.  En doe rustig aan, het is geen wedstrijd, geniet van alles om je heen en bouw je wandelroutes lekker op. Mocht je nog de juiste schoenen zoeken, probeer dan eens de modellen van Blundstone, en ervaar hoe comfortabel deze zijn, ook leuk om in je dagelijks leven te dragen bij een casual outfit.

 

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.