Clay and Glow moisturizer.

 Sinds een tijdje gebruik ik de heerlijke  Clay and Glow  moisturizer.  Na de geweldige ervaring die we hier als gezin met drie meiden hebben met het bekende Pink Clay mask  zijn wij fan.  Na het het ontwikkelen van dit mooie tweede product waren we natuurlijk super benieuwd hiernaar.  Zou het net zo amazing zijn als het masker? Wij testte de Clay and Glow moisturizer.  

 

clay and glowclay and Glow

 Moisturizer.

 

Een moisturizer die geschikt is voor alle huidtypes ? Bestaat dat echt? Ik bedoel, hoe maak je een product dat prettig aanvoelt en hydrateert op zowel de droge als de vette en normale huid? Ik was hier enorm nieuwsgierig naar.  Het Clay and Glow moisturizer.. de ingredienten zijn veel belovend, en de geur is hemels cocononuts for this, en ik hou van die geur.. Het product voelt op mijn droge huid goed aan en voed het zeker genoeg voor een dag verzorging. Zelf vul ik de moisturizer aan met een serum, maar ik ben 40 plus.  Mijn dochters vinden het een fijne moisturizer en beiden hebben ook verschillende huittypes. Zou het dan toch?  Ja het bestaat dus echt ,een moisturizer voor ons allemaal, en dat nog wel in een prachtige roze fles en ruikend naar kokos.. we love it.

 

clay and glow

Magische Formule.

 De magische formule van verschillende butters en olietjes  verzorgen en hydrateren de huid op twee niveaus.. met als doel je huid te laten stralen en glanzen en verzorgd aan te voelen, de hele dag. En dat met maar een heel klein beetje. De textuur en de geur zijn just right, en het hydraterend vermogen is ook top.  Voor de wat oudere huid misschien aanvullen met een fijn serum and you are good to go.  We love it. en ja, alleen al de prachtige roze verpakking, daar maak je ons heel blij mee. zeker als de inhoud zo top is ook. Er is inmiddels ook een fijne  scub aan het assortiment toegevoegd, hier over wellicht binnenkort ook meer.  Wij zijn fan , en trots op dit mooie nederlandse merk met internationale  uitstraling en kwaliteit..

clay and glowclay and glow

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.