Catrice make up

Catrice trend make up look.

Pas gelden was ik op het pers event van Essence en Catrice. Daar kreeg ik zo veel mooie en nieuwe producten mee. En daar kan ik zo blij van worden. Met deze producten heb ik heel veel mooie make up looks gemaakt. Vandaag deel ik er daar een van. Samen met Brit maakten we deze look. Een die mijn groene ogen nog meer laten spreken. We gebruiken hiervoor de trend producten van Catrice . Met de warme en rijke tinten die in de eyeshadow palettes zaten. We hielden de lippen rustig, met een naturele lipstick.

It’s in the eyes…

We zijn begonnen met de ogen. We gebruikten daarvoor Pro slim eye shadow palette Neon Earth. Deze warme tinten vormen een mooi warm geheel. Aangebracht over het gehele ooglid en arcade boog. We gebruikten deze kleuren van de Catrice trend make up look:

  • gold
  • big bang
  • heatwave
  • eclipse
Catrice eyeshadow palette
Catrice make up look
catrice pro neon art

Highlight my fire.

Op de jukbeenderen doen we de high light en blush. Deze highlights van Catrice zijn super mooi en subtiel. Ze geven een mooie glow, maar niet te much. Zeker als je boven de 40 bent en fijne lijntjes en rimpels hebt. Teveel high light is too much. En high lighter overdose is een no go. Het benadrukt je lijntjes vaak meer dan dat het ze vedoezeld. Als je jonger bent, leef je uit,maar ook met mate.

soft neutral lips

op de lippen doen we een neutrale mooie kleur lipstick. Een die mijn natuurlijke lipkleur iets versterkt en mooi blend met het geheel. deze matte zachte lipstick is er in een serie mooie tinten . Alles zit in de Catrice trend make up look.

De blush die we gebruikten is niet van Catrice,. Maar er zijn soortgelijke kleuren blush te vinden in de collectie van Catrice. Zoek jouw favoriete kleur. Kies er een die bij jouw skin tone matcht. Varieer met de kleurtjes oogschaduw. Test welke bij jou het beste tot z’n recht komt van dit palette. Zelfde geld voor de highlighter, mix and match.

cruelty free make up.

De make up van Catrice is vegan en diervriendelijk. Dat maakt mij ook blij. No animals were harmed tijdens het produceren van deze fijne make up. De prijs kwaliteit verhouding is amazing. Sommige oogschaduw kleuren moet je iets dikker aanzetten voor het gewenste kleur effect. Maar het is allemaal super mooi van kleur. Het blijft de hele dag goed zitten. De collecties zijn on trend. En er komen vaak mooie nieuwe artikelen en trend collecties in de winkel. Je shopt deze fijne make-up items oa bij Kruitvat.

Outfit is van Expresso fashion.

Meer make up?

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.