Aromatherapie in de vorm van een Aromastick

 

Aromatherapie in de vorm van een Aromastick.Dat klinkt als een geweldige manier om een geur passend bij een gemoedstoestand te ervaren. Geuren beinvloeden ons brein en en wekken een emotie op.Ons systeem gaat ermee aan de haal zodra een geur onze  neusgaten bereikt. Specifieke en zorgvuldig uitgekozen samenstellingen van geuren.En met name biologische etherische olien kunnen onze stemming heel snel positief beinvloeden. Met dit in gedachten zijn deze nieuwe aroma sticks ontwikkeld. En ik mocht ze testen. heb jij wel eens aromatherapie in de vorm van een Aromastick  gebruikt?

 

Waarom gebruik je een AromaStick?

 deze AromaSticks zijn kleine inhalatoren op zakformaat. Deze zijn gevuld met 100% biologische etherische olie. Ze verbeteren direct je fysieke en mentale gezondheid. Door gebruik van een  speciale filtertechnologie wordt de geur melange in een AromaStick zeer geconcentreerd direct in de neus gebracht. Waardoor ze veel effectiever  werken dan dezelfde geur opgesnoven uit omgevingslucht. Bijvoorbeeld door een olie brander en vernevelaar of geurkaars.

Samenstelling.

Ze zijn zo effectief door de geuren samen te stellen op basis van hun functie.  Door ze direct in de neus te brengen. Is het mogelijk om de zintuigen op de gewenste manier te activeren. Met een directe link tussen de neus receptoren in de neus en het deel van de hersenen  wat oa verantwoordelijk is voor emoties. Daarom is snel resultaat gegarandeerd. Echt iets om handig mee te nemen in je tas of zak, zodat je het altijd kunt gebruiken. Zo voel je je overal goed. Als HSP’er  staan mijn receptoren altijd al open ,en reageer ik snel op etherische olie.  Deze sticks zijn prettig in gebruik, en beinvloedde mijn stemming licht, het is aan te raden de inhaler meerdere keren te gebruiken voor een persoonlijk gewenst effect.

De sticks zijn te kop per stuk voor 8.99 of een set van 3 voor 19.99

Varianten:

Je hebt twee assortimenten,  AromaStick natuurlijke inhalator waarin je losse sticks of sets kan kopen.

Het energizing assortiment.

  • energy: energie, kracht, motivatie.
  • focus: helderheid, aandacht, concentratie.
  • refresh ; verkoelend, kalmerend, verfrissend.

Het relaxing assortiment.

  • Calm; innerlijke kracht, gerust stelling, zelfvertrouwen.
  • Balance: rust, controle, evenwicht.
  • Relax; innerlijke rust, kalmte, positief denken.
  • Zelf ervaar  ik deze sticks  als erg prettig, en heb ze ook aan mijn dochters gegeven, om ze te helpen in een flow te komen en te kunnen focussen op school, en juist te onspannen als ze dat even nodig hebben.

 

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.