collistar zonneproduct

Veilig genieten in het zonnetje.

Het is lente, de zomer is in aantocht en het zonnetje schijnt.  Om onze huid goed te beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon gebruiken we zonnebrandcreme.  Maar wat is nou de beste zonnebrand? En hoe maak je voor jouw huid de juiste keuze?   Dat is soms best nog lastig, en hangt naast huidtype en conditie ook af ik vertel  je er meer over. Zodat je veilig kan genieten van het zonnetje.

Bescherming..

Om onze huid veilig bruin te laten kleuren moeten we de huid beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zonnestralen.  Want hoe onschuldig deze vrolijke warme straling ook voelt, deze doet de huid en de veroudering van de huid geen goed. En we willen toch allemaal een mooie huid die gezond ouder mag worden? Naast de verzorging en tegen huid veroudering willen we ons natuurlijk ook beschermen tegen huidkanker. Met een fijne passende zonnebrand beschermen we ons ook daar tegen.  Zo kunnen we veilig genieten in het zonnetje.

 

keuze stress.

Maar wat voor  soort zonnebrand kies je?  Om de beste zonnebrand te kiezen is het naast de keuze voor de factor, wat die bij je huidtype past.  Heb je graag een dikke milk, of hou je meer van olie of een gel? Of een spray die je uit smeert? Je hebt ze in alle soorten en maten. Zelf vind ik de sprays erg makkelijk, ook met kids erg handig. Ben zelf ook fan van zonnebrand in olie vorm. alleen wel om thuis al in te smeren, neem dan voor het strand een spray mee om bij te smeren.  Ben zelf geen fan van hele dikke creme die wit uitslaat, al smeer ik die wel graag op kinderhuidjes.  Bij smeren moet elke twee uur, anders werkt de bescherming niet meer. Een handig formaat is ook iets waar ik vaak op let. Maar vooral als ik in Nederland gewoon een dagje stand doe. Voor vakantie zijn de fijne grote formaten weer super, voor het hele gezin.. Zelf gebruik ik op het moment een hele fijne met factor 30 van Collistar, daarvan gebruik ik ook een fijne aftersun en een super tanning water zonder factor, die ik  gebruik om mijn huid extra te verzorgen en hydrateren , een soort dorstlesser voor de huid.

Genieten van de zon.

Als je een keuze hebt gemaakt  kan je lekker in het zonnetje en genieten van de heerlijke zonne stralen op  op je huid. Zonder je zorgen te maken. Er is zo veel keuze op de markt, en zo veel merken die zonneproducten aanbieden. Waar je op moeten letten, gebruik geen zonnebrand die je nog had staan van vorig jaar, neem een factor die bij jou huid past, smeer regelmatig bij, iig elke twee uur. Ga niet op het warmste van de dag in het zonnetje, geniet dan vanaf onder een parasolletje of bedek je huid. Have a safe and sunny summer, met een mooie, veilig gebruinde huid. 

Je shopt deze fijne producten van Collistar en bvb van mijn andere fave Lancaster bij mijn faoriete online parfumerie Notino.

Zo kun je veilig genieten in het zonnetje.

 

 

 

 

2 Reactie's
  • Lidia
    Geplaatst op 12:06h, 31 mei Beantwoorden

    Ga zeker even kijken

  • Mr Kooij
    Geplaatst op 12:09h, 31 mei Beantwoorden

    Fijne informatie,

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.