allisi bronte

Alissi Bronte, natuurlijke schoonheid

De producten van Alissi bronte  zijn 100% dierproef vrij. Ze  bevatten natuurlijke, biologische en ecologische ingredienten zonder toevoegingen. Alle  producten bevatten essentiele olien en planten extracten. Ik vertel er nu wat meer over.

Een tijdje terug ontving ik van een lieve mede blogger een pakketje. Dit bevatte heerlijke producten van Alissi Bronte. Zelf was ik nog niet bekend met dit merk huidverzorging. Ik was natuurlijk heel nieuwsgierig wat het was en hoe het zou zijn.

Wat heb ik getest?

Toen het pakketje binnenkwam was ik blij verast, waarom? De producten stralen luxe en kwaliteit uit. Ik wilde ze meteen uit gaan proberen. Ik ontving drie mooie producten, deze afgestemd op mijn huid type, en wensen.

diamond gold luxe anti age cream met 24k goud. In een grote pot en een travel size om mee te nemen.

Perfect white  whitening serum voor de nacht. Verpakt met de essence eye contour gel cream voor de ogen.

Alissi Bronte diamond pearl

alissi bronte

 

allisi bronte

Alissi bronte

Diamond gold pearl anti age. 

Als veertig plusser klinkt anti age natuurlijk altijd als een geschenk uit de hemel. Ik was dus heel benieuwd naar de resultaten van deze heerlijke voedende en rijke creme.  Deze luxe creme met een rijke zijdezachte textuur  herstelt met de volgende  eigenschappen.  Dit zijn 24k goud en parel poeder en de luxe van diamant om de tekenen van ouder worden te bestrijden. Deze bevat een vitamine complex en zijde en shea butter. Deze  geven de creme haar kracht en werking.

Mijn droge en vochtarme huid nam deze goed op en voelde daadoor prettig en comfortabel aan.  En de  combi met de oogcreme essence eye contour was erg prettig en samen met de creme, Mijn huid voelt glad en soepel en de foto’s bij deze blog zijn met alleen mascara. Dus oordeel zelf.  Ik vind de creme super en kan deze zeker aanraden.

Alissi Bronte

Alissi Bronte

Perfect white

Onder de nachtcreme  deed ik op mijn gereinigde huid eerst het perfect en white serum, om mijn huid te egaliseren en mijn skintone  glad en gelijkmatig te maken te verzachten en vlekjes te verminderen. Het vernieuwd en herstelt ook de huid eigen barierre en maakt je huid sterker.  Na het aanbrengen deed ik er dus de diamond goldpearl overheen voor een perfecte verzorging tijdens mijn beauty sleep. deze drie producten vullen elkaar mooi aan en zijn een mooi setje krachtpatsers voor een mooie verzorgde jong uitziende huid. Dikke aanrader.

Check de website

 

 

 

3 Reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.