Zonne bescherming van Australian Gold

De lente is begonnen, laat het zonnetje maar komen. Maar let op, bij het genieten van het zonnetje hoort ook zonnebescherming. Dit om je huid te beschermen tegen de stralingen en de negatieve gevolgen hiervan op je huid. Om schade te voorkomen en je huid te verzorgen tijdens de uren dat deze blootgesteld gaat worden aan dat oh zo heerlijk zonnetje.

Vitamine D heb je nodig, maar deze pak je al voldoende met slechts 15 minuten in de zon. Hoe heerlijk het zonnetje ook voelt, na de zomer zie je pas de schade die deze op je huid achterlaat. Vlekjes, droogte lijntjes en rimpels. Daar word ik niet blij van, jij wel? Zelf onderga ik vaak huid verbeterende behandelingen om de schade die de zon mijn huid heeft gegeven. Daarnaast bescherm ik min huid nu trouw met fijne zonnebrand producten. Mijn gezicht standaard met factor 50 en mijn lichaam met factor 50 en daarna als het zonnetje wat minder fel is, Met factor 30.

Ik kreeg dit heerlijke pakket zonnen producten van Australian gold en ben deze nu aan het testen, did deed ik bij de weken waarin het zonnetje zo heerlijk scheen in de voorjaarsvakantie en ga deze verder testen. Deze serie botanical minerale sun producten zijn hypoallergeen, dermatologisch getest papa en parabenen vrij, en eco friendly. Een zeer prettig reukende en perfecte zonnebrand om ook voor kindjes te gebruiken. Mijn jongste dochter heeft vaak reacties op producten en deze zonnebrand heeft zij onder huid reactie kunnen gebruiken en is erg prettig aanbrengen. zef ben ik fan van crèmes, maar de spray is super voor op het strand bij te smeren en voorkomt de zandscrub bij het opnieuw aanbrengen met de gewone crème.

BijAustealian gold zijn beiden in de collectie aanwezig , en hoe mooi zijn de verpakkingen? Instant crash, op die prachtige planten printjes. Er is ook een getinte factor 50 dagbescherming voor het gezicht, een soort bb crème in de vorm van een zonnebrand, meteen ook de favoriet van de serie, en een echte aanrader. Gebruik jij elke dag zon bescherming/ De zon is ook aanwezig als het bewolkt is en ook dan heeft je huid bescherming nodig tegen deze straling.

Shop deze en andere Australian gold producten oa bij https://www.australiangoldshop.nl/?gclid=EAIaIQobChMI57TJ7Zin4QIV0OJ3Ch177wHXEAAYASAAEgI-qfD_BwE

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.