Woden shoes, maar dan anders..

Pas geleden ontdekte ik de super comfy sneakers van Woden shoes. Dit scandinavische schoenemerk heeft een hele fijne collectie sneakers in alle kleuren van de regenboog, en ook een te gekke collectie fashion sneakers met bvb slangenprint, en diverse toffe materialen. de binnenzolen van de Woden shoes zijn gemaakt van houtvezel, samengeperst en heel flexibel aan je voeten, dit natuurlijke voetbed is vernieuwend en heb het nog nergens anders gezien.

het merk is vernieuwend en wordt gemaakt met respect voor de wereld en het milieu, kenmerkend door het gebruik van organische materialen hout, kurk, volnerf leer, en gerecycled rubber. Ze gebruiken speciaal gelooid visleer, en dit alles maakt de productie een stuk minder belastend voor het mileu. Zelf ben ik me daar steeds bewuster van, al koop ik nog steeds af en toe in de grote ketens, probeer bewuster te consumeren en doe mijn gedragen kleding en schoenen die nog een ronde mee kunnen graag naar een stichting hier inde buurt die de kleding geven aan mensen die het zelf niet kunnen kopen.

Deze lichtblauwe beauties uit de zomr collectie hebben een ademend boven materiaal, waardoor je deze fijn zoner sokken kan dragen zonder zweetvoeten te krijgen. super leuk te combineren met heel veel outfits, stoer zoals hier met een jeans en top, maar ook zeker super leuk onder een romantisch jurkje of een korte broek.

Sneaker addict als ik ben, heb ik van dit merk al meerdere modellen ,want choice choices.. en ik kon niet kiezen, zal binnenkort een ander paar in mijn ootd plaatsen, op deze foto’s draag ik de lichtblauwe Woden shoes met een jeans legging van Rola Moca benelux, kanten top van NAKD en mijn all time favoriete petje .

Draag jij graag originele sneakers? Dan raad ik je aan een kijkje te nemen op de website van http://woden.nlwoden shoes.

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.