Welkom op beafitmom.nl!

Welkom op beafitmom.nl! De site voor fitmoms, fitgirls, moms to be en natuurlijk ook een beetje voor papa’s! Gemaakt door mijzelf en mama’s om jou te inspireren op het gebied van fitness, health, workouts, food, fashion, beauty,lifestyle en natuurlijk mama zijn! Verder delen we tips en tricks, hotspots en interviewen we inspirerende mensen.
 
Mijn naam is Claudia, mama van twee dochters Nikki 2006 en Julia 2007, en getrouwd met Poldi.  Zelf begon ik iets meer dan twee jaar geleden een insta om mijn eigen fitness journey bij te houden, gewoon, voor mijzelf, maar dit werd ineens door anderen gevolgd, en is het een beetje en uit de hand gelopen hobby geworden. Aan deze hobby beleefik nog elke dag veel plezier, en heb inmiddels 15500 volgers op insta. Heb zo veel mooie mensen leren kennen en al heel veel leuke samenwerkingen mogen doen via insta.
 
Daarom vond ik het tijd worden om een site te maken, een platform voor en door mama’s, fitgirls, maar dus ook voor papa’s, en zeker ook voor vrouwen zonder kids die graag fit zijn, maar ook houden van fashion, beauty, fitness en een flinke dosis humor .
 
Samen met een paar andere mama’s en voorruit, af en toe een papa schrijven wij voor jou! Wij nemen jullie mee in de wereld van een hippe, healthy, fashionable fit life, fasten your seatbelt and enjoy the ride!
 
 
Liefs, Claudia, founder of beafitmom.nl
 
Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.