spring vibes met Happy socks

 an apple a day keeps the doctor away… Vrije dag voor mij  deze donderdag, en ondanks de voorspelling toch een zonnige sweater weather dag.. het weekend in aantocht.. lekker even in huis chillen..film kijken en nergens heen hoeven is ook wel eens lekker voor een dagje.. dat doen we in de vrolijke sokken en ondergoedjes van Happy socks, wie kent ze niet.. De herkenbare vrolijke printjes en kleurtjes geven mij een instant happy mood. Vandaag dragen we lekker zomerse kleurtjes. Ik draag de appel en peren print sokjes en onderbroek, en hubby Poldi een dogtooth print in dezelfde kleurtjes als mijn appeltjes en peren. 

 

Vind ik zo leuk als mannen gedurfde printjes sokken aan hebben onder bvb een pak.of juist bij een jeans met simpel shirt en dan opvallende sokken.. i like it..Lekker vrolijk en eigenzinnig. Überhaupt hou ik daarvan bij mensen, opvallende details in kleding…een van de kenmerken van Happy Socks ook.. Happy Socks heeft vaak een nieuwe collectie leuke printjes, leuk  om een hele lade vol verschillende te hebben en elke dag een ander paar aan te trekken.. mijn dochter trekt ook vaak twee verschillende aan, en combineert dan met bvb twee verschillende All stars.. love it..

Heb jij al een of meer paren Happy Socks in je sokken la?Verwen jezelf of koop een leuk paar als cadeau voor je partner of een lieve vriendin, gegarandeerd een smile bij het uitpakken want ze zitten ook nog eens in super leuke doosjes als je ze als cadeau aanschaft bij de betere heren speciaalzaak of dames boetiek.

www.happysocks.com 

Claudia: sokken en onderbroekje van Happy socks

Dunkin Donuts sweater van Coolcat

Poldi : sokken en boxer van Happy socks, jogger van Nike

 

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.