Wat doet plantaardige olie voor je huid?

100 % Plantaardige olie is een echte must have voor je beauty routine. Ze zijn niet duur en kunnen als echt wondermiddeltjes gebruikt worden. Daarom horen ze in het badkamer kastje van elk huishouden.

Waarvoor gebruik je het?

Eigenlijk kan je ze voor heel veel gebruiken.. Je kan de olie puur gebruiken, om bijvoorbeeld je huid in te smeren en je nagels lekker te verwennen. Je kan ze branden voor een lekkere geur en sfeer, gebruiken om kwaaltjes mee te behandelen, gebruiken bij een massage.. Zelfs als reiniger..

olie en droge huid zijn echt BBF’s.

Mijn droge huid neemt de olie goed op en werkt ook heel fijn om extra droge plekjes extra verzorging te geven, dit doe ik ook vaak met mijn haarpuntjes enbijvoorbeeld als mijn handen en voeten heel droog zijn, voor het slapen gaan lekker insmeren en de dag erna merk je meteen verschil. Om dit verschil vast te houden herhaal ik dit meerder dagen achter elkaar.

van Aromatika ontving ik deze drie heerlijke olie:

Calendulan olie, macadamia olie en jojoba olie. Deze olie zijn plantaardig en puur, en zijn voorzien van een zacht prijsje.

Er zijn natuurlijk super veel soorten olie, en in verschillende prijsklassen, meer dan een tientje kosten ze meestal niet, de van Aromatika kosten tussen de 5 en de 8 euro en zitten in redelijk grote flesjes.

Ze ruiken heerlijk en brengen makkelijk aan. Let bij het kopen van een olie op wat de ingrediënten zijn, soms voegen ze onnodig extra hulp middelen en ingrediënten toe, een zo puur mogelijk product is het beste.

calendulanolie

Deze olie is gemaakt van etherische olie uit de goudsbloem, en barst va de antioxidanten, en werkt ontsteking remmend.De genezende eigenschappen zijn top voor een beschadigde huid en bij huid irritatie.

Macadamia olie

komt van de macadam noot en bevat veel vitaminen en mineralen, is rijk, maar voelt niet vettig aan, perfect voor een droge huid en om een heerlijke massage te geven. Ook als make up remover werkt deze heel fijn. en om in de puntjes van je haren te doen of overall voor een mooiglaasje in je haren.

Jojoba olie

Deze olie is favoriet bij mijn jongste dochter, zij heeft acne huid en deze olie remt de talg productie waardoor de acne een stuk minder is geworden, zodra ze stopt, komt het wel terug. Deze olie bevat veel vetzuren en anti oxidanten en helpt ontstekingen te bestrijden. een tovermiddel.

Er zijn natuurlijk nog veel meer heerlijke soorten olie, maar deze drie zitten in mijn favorieten. Bij Aromatika shop je deze tot 31 april met 20 % korting. Ze hebben nog veel meer heerlijke natuurlijke producten om eens te proberen, aanrader dus.

Gebruik jij natuurlijke olie in je beauty routine?

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.