Vrijheid tijdens je menstruatie met Beppy tampons

Ken jij Beppy al? Beppe tampons zijn soepel tampons die zich compleet naar jou lichaam vorm, deze is ademend en bevat geen giftige stoffen als Chloride, is zonder touwtje en voel en zie je dus niet. We kunnen ons vast allemaal wel eensen voorval herinneren van op het strand of in het zwembad waar we mensen zagen staren, en we ontdekten dat het tampon touwtje uit je badpak of bikini slip hing, akward.. oeps..

Het verhaal achter de naam is heel herkenbaar, net als bij mij thuis werd er bij de ontwikkelaars van Beppy vroeger ook gezegd dat tante bep op bezoek was als je ongesteld was, hier moesten wij thuis altijd om lachen. Zo is de naam van dit taboe doorbrekende product geboren, and i love it.

met Beppy kun je dus tijdens je menstruatie gewoon lekker sporten, zwemmen en naar de sauna zonder belemmeringen en je helemaal vrij voelen. Zelfs vrijen behoord tot de mogelijkheden en is kan je dus de beppy tampon gewoon laten zitten.

Daarbij kan je deze tampon de hel dag inhouden en hoef je niet te wisselen.Echt een stukje extra comfort en vrijheid vind ik.

Zelf testte ik de wet tampons, dit is de beste keuze als je wil beginnen met deze tampons,met de ring/ lus zijn deze tampons makkelijk in te brengen en te verwijderen, en nee, je raakt deze tampons niet kwijt in je lijf, waar ik zelf best even bang voor was, nadat ik een keer een tampon niet kon terug vinden toe het touwtje eraf was.. wat een stress, met deze tampons is dat dus verleden tijd.

De wet tampons zijn super handig in te brengen door de natuurlijke intiem gel die erop zit enhet uitneem lusje. Deze is heel comfortabel. Perfect als je een beginnende gebruikster bent.

zie hier de verschillen tussen de wet en de dry:

Dry is meer voor de ervaren gebruiksterWet handig al je ermee begint, zoals ik. Zelf gaat mijn voorkeur uit naar de wet.

Benieuwd geworden naar deze tampons? Zou ze zeker aanraden, vooral als je sociale gelegenheden hebt, of bvb een dagje sauna of een drukke dag waar je geen omkijken naar je menstruatie wil hebben.

https://www.beppy.com/ontdek-beppy/#emotion–1

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.