Vitaal ouder worden met Louis widmer.

Louis Widmer Rijke Dagcrème UV 30 (NIEUW) & Rijke Nachtcrème Hét perfecte duo in de strijd tegen rimpels, dehydratatie en huidverslapping.. Vitaal ouder worden met Louis Widmer.

Vitaal ouder worden met Louis Widmer.

Om op een mooie én vitale manier ouder te worden heeft de huid vanaf een bepaalde leeftijd een intensievere verzorging nodig. Na de succesvolle lancering van de Rijke Nachtcrème wordt de Intensieve Anti-Ageing lijn van Louis Widmer uitgebreid met de nieuwe rijke Dagcrème UV 30. Deze verstevigt en hydrateert de huid intensief, verzacht rimpels én beschermt de huid overdag tegen o.a. UV-stralen met een SPF 30.

Sprookje of waarheid?

Deze cremes mocht ik beiden ontvangen in een mooi pers pakket. Ik ben ze meteen  gaan gebruiken. Deze budget vriendelijke cremes voelen prettig aan op de huid. Ze geven mijn huid een verzorgd en comfortabel gevoel. Daar houd ik van . Ik heb zelf een vrij droge huid en hou van voedende rijke cremes.  Cremes die mijn huid comfortabel laten aanvoelen. Zelfs in de zomer gebruik ik altijd volle rijke cremes. Mijn huid voelt zeker gehydrateerd aan en stevig.  Vermindering van rimpels, dat weet ik niet. Dan zal ik het langer moeten gebruiken. Maar zeker een fijne creme.  Aanrader om voor een vriendelijke prijs een fijne set voor de dag en nacht te hebben.

Met zonnefactor.

Bijkomend voordeel is de factor 30 die in de cremes al verwerkt zit,  je beschermt je huid dus met deze cremes gelijk tegen de schadelijke invloeden van de zon. Tegenwoordig zit dat in veel cremes standaard, en daar ben ik heel blij mee. Want zonnebrand creme smeren over je reguliere dagcreme vind ik zelf geen groot succes. 

Merk geschiedenis.

Louis Widmer werd in 1960 opgericht door Louis-Edouard Widmer en zijn zoon Louis-Max. Dit gebeurde inhet Zwitserse Uitikon, nabij Zürich. Vader en zoon wilden verzorgsingsproducten ontwikkelen die door de huid goed verdragen werden. Zo heeft het bedrijf verschillende lijnen gemaakt voor specifieke huidtypes, zoals een droge of vette huid, maar ook dermatologische shampoos, douchegels, zonnebrandcrèmes en zelfs producten tegen acné.

Je koopt  Louis Widmer  bij een van de verkoop punten, vind jouw verkoop punt hier.

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.