Valentijnslook van Steps en Perditti

Gisteren ontving ik een super leuk pakketje met mijn Valentijns look van dit jaar..dit te gekke bloesje met print van Steps !hoe ik deze ga combineren? Thuis verras ik mijn lief met een rood lingerie setje en het bloesje, maar als we op date gaan draag ik er een rode kokerrok of leren broek bij, stem op mijn insta wat het gaat worden..Voor nu combineer ik het bloesje met een black skinny jeans en red heels, ook een geslaagde combi vond ik zelf.

Wat heb jij op de planning staan om te gaan doen met Valentijn? Ik ben echt een sucker for romance en hou van dit soort dagen om extra de liefde te vierenen dan niet alleen voor mijn vent, maar ook mijn kids en dierbaren kunnen op een leuke attentie rekenen.. Voor the hubby  heb ik een verrassings diner geboekt bij een van onze favoriete restaurants.. en heb een mooie persoonlijk gedicht gemaakt..het gaat om de ervaring, en de emotionele waarde van het cadeau, niet om de prijs..Samen mooie herinneringen maken, that’s what counts, dus geen duur 5 sterren restaurant maar ons gezellige stekkie op de dam in Zaandam, Wonders, waar ze een geweldig Valentine’s night met prachtige versiering, roze valentijns cocktails en verassing menu hebben met een zanger, i love it.. de ultieme romantische valentijnsdate.

Shop jij wel eens bij Steps? Meeste mensen die ik ken vooral voor te gekke jurken voor feesten en vooral bruiloften, maar ze hebben ook een collectie super toffe en fashionable dagelijkse looks, zowel sportief, chic als zakelijk . Echt een te gekke collectie met veel mooie kleuren en printjes.. en geweldige service, mijn mama en ik zijn vaste klant bij steps in Huizen, waar ik samen met mijn moeder al regelmatig shop vanaf dat ik 13 jaar oud ben.

Bij het bloesje deze schattige hartjes ketting in rosé goud van Perditti, het ultieme valentijn sieraad voor bij je romantische outfit. Perditti heeft verschillende  mooie sieraden in goud en zilver kleur, leuke armband en kettinkjes, allemaal goed te combineren met elkaar.. love it.

Wat draag jij op Valentijn? 

www.steps.nl

www.wonders.nl

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.