Travelblog Rome

Eens in de zoveel tijd ga ik graag een weekendje weg, gek op reizen en nieuwe dingen ontdekken ga ik elke keer naar een andere stad op mijn lijstje. Rome was aan de beurt de eerste grote stad in Italië wat ik ging bezoeken, de stad van het Vaticaan, de oudheden en lekker eten. 

Zo een weekend toeristje uithangen is best vermoeiend maar ik wil er wel altijd fashionable uitzien. Het weer was voor deze tijd van het jaar heerlijk, als je dan de koude winter achter de rug hebt en je loop daar s’morgens vroeg op straat, wanneer de winkels zich langzaam klaar maken voor de dag, de koffiegeur zich over de straten verspreid en de eerste zonnestralen op je huid schijnen dat zijn voor mij de perfecte momenten om te zien hoe mooi het leven kan zijn.

 

Een echte aanrader is om een fiets te huren en lekker te gaan fietsen, af en toe je fiets ergens neerzetten en weer verdwalen door de straten, en ergens lekkere koffie of thee drinken en s’avonds een klein eettentje induiken om vervolgens te genieten van Italiaanse heerlijkheden en OMG wat is de Italiaanse keuken toch lekker en de lokale wijnen ook moet ik zeggen.

 

 

Tijdens een van deze dagen droeg ik een off shoulder jurk van River Island welke echt altijd mee op vakantie gaat omdat hij netjes is maar ook heel lekker luchtig zit, dus overdag met een laars of gympen en s’avonds met een leuke sleehak. Omdat het qua temperatuur het er nog een beetje om hing had ik een jas aan van Belloya, de tas is van Primark deze vind ik zo lekker zitten omdat hij zo lekker lang is.

 

 

Mijn volgende stedentrip wordt o.a. Krakau in Polen ben jij daar al geweest? Als je nog tips voor mij hebt hoor ik die heel graag van je.

Liefs Myra

Geen reactie's

Geef een reactie

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.